Javnost je ostala u šoku kada je Haris Džinović otkrio svoju odluku da se razvede od supruge zbog njenog nevjere. Kako je povjerio njihovoj djeci, Đini i Kanu, proces odvajanja od roditelja pokazao se teškim.

Uprkos njenom prethodnom ćutanju o ovom pitanju, Đina, veoma aktivna na društvenim mrežama, nedavno je otkrila da je napustila Srbiju u skandaloznoj situaciji.

U pratnji svog dečka, krenula je na put u Barselonu, gde je podelila fotografiju njih dvoje, ističući njegovu nepokolebljivu podršku tokom ovog perioda.

Treba imati na umu da je Haris spomenuo da ga je Melina napustila, a ne obrnuto. Haris Džinović je otvoreno priznao da nije on prekinuo vezu; nego je njegov partner doneo odluku da ode.

Ponizno je da nije bio svjestan okolnosti njihovog rastanka, jer je uobičajeno vjerovanje da su muževi obično posljednji koji otkrivaju nevjeru svog supružnika. On je samouvjereno izrazio svoju perspektivu izjavom da će, ako njegova partnerka više ne želi biti u njegovom društvu, on uzvratiti na to osjećanje i izabrati da ne bude ni s njom.

Preporučujemo