Od svog rođenja, sin Marije Šerifović neprekidno plijeni interes javnosti. Mario je na svijet došao uz pomoć surogat majke koja se nalazi u Americi.

Iznimne majčinske vještine pop zvijezde očituju se u njezinom redovitom dokumentiranju svakodnevnih avantura s bebom na raznim platformama društvenih medija.

Otkako je dječak došao u njezin život, sve je doživjelo nevjerojatnu transformaciju, nedvojbeno nabolje, a ona se nalazi odvojena od svog sina samo kada to postane prijeko potrebno.

Marija je istaknula kako je njezin novi život, ispunjen različitim prioritetima i ljubavlju prema Mariu, predstavljao brojne osobne izazove. Ipak, istaknula je da se ne žali i da uživa u svakom trenutku.

Osim toga, podijelila je svoje razmišljanje o tome hoće li se Mario na kraju pomiriti s činjenicom da ima netradicionalan odgoj te kako će na to reagirati.

“Kada za to dođe vrijeme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Moje je uvjerenje da je pružanje poticajne atmosfere najvažnije u odgoju svakog djeteta.”

Na upit o izazovima samohrane majke u modernom vremenu i pristupu neželjenim savjetima i preporukama nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala pripremljen odgovor.

“Podrška i iskrene povratne informacije koje dobivam od svojih pratitelja imaju veliku vrijednost za mene. Moram priznati, također sam primijenila praktične prijedloge koje sam dobila.”

Preporučujemo