Lepi Mića je definitivno zaštitni znak za televiziju Pink i rijaliti programe. Željko Mitrović defintiivno uvijek računa na njega, jer zna da za bilo koji rijaliti on uvijek ima asa u rukavu. Lepi Mića je jako prepreden rijaliti igrač i jako dobro zna da izazove reakciju, i uvijek se nakači na nekog favorita, kojeg toliko iznervira da ovaj uradi glupost i dobije diskvalifikaciju.

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, redovan je gost rijalitija “Zadruga”, malo ko zna za njegovu ćerku Saru Pržulj (Sara Pržulj). Krila se od očiju javnosti, doktorirala i jednom u intervjuu za Pink.rs otkrila zašto se ona i njena majka i Mićina supruga Snežana ne pojavljuju u medijima. – Moja majka i ja se ne pojavljujemo u medijima, imamo takav dogovor sa mojim ocem. Dogovorila se s njim da ode u rijaliti i da se bavi time ako on to želi, ali pod uslovom da ne može to da eksponira u medijima. Naravno, podržava ga i prati rijaliti, ne može da se ne naljuti i uvek mu kaže svoje mišljenje – otkrila je Sara ranije za Pink.rs. Lepi Mića skoro svaki dan priča o ćerki Sari, ona je njegov ponos i dika i sada imate priliku da vidite kako ona izgleda.

Sara je mlada, obrazovana devojka koja je magistrirala na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, doktorirala u Holandiji i trenutno radi u Google-u. Učesnik rijalitija Lepi Mića već dugi niz godina učestvuje u rijalitiju, ali o detaljima svog života retko govori pred kamerama i vešto skriva svoju porodicu od očiju javnosti.

Lepi Mića je nedavno svom cimeru otkrio svoj najveći problem: – Dok sam radio kao konobar u Sarajevu, družio sam se sa fudbalerima, i uvijek sam lagao da sam fudbaler. Kad vidim devojke, kad ih ne vidim, uvek kazem da sam u karantinu, sad sam dosao da radim u kaficu a devojka je bila sa drugim momkom i rekla mi je kao ti kao da nisam u karantinu . Život je kriv – rekao je Micha da su zadrugari iznenađeni. Podsetimo, Lepi Mića je svojevremeno u jednom rijalitiju pričao o svom životu.

—Računao sam. Do sada sam bio u rijalitiju 64 meseca, što je 1.900 dana! Bio sam u devet rijaliti programa i spremam se za deseti! Odlučio sam da ću se pridružiti “zadruzi”, sve dok sam zdrav i energičan. Umreću u rijalitiju! – rekao je uzbunjivaču.

Dodao je da je novac jedini razlog zašto se pridružio rijalitiju. – Radim rijaliti programe da zaradim, novac me motiviše. Radio sam tamo i moja mjesečna plata nije bila mala, a sav novac sam dao ženi! Ona je moja najveća podrška i zdušno će me bodriti kada budem tamo. Shvatio je da je to moj posao. Jedino što ne voli kad kažem ružne riječi, ali razumije da je to predstava… Zaista ne mislim da je to tako teško u stvarnosti. Zdraviji sam i oštriji od bilo koga u “zadruzi” do danas. Imam jak psihološki kvalitet, nikada nisam bio u krizi i mogu da igram ovu igru. Jak sam kao beton i nikad nemam priliku da se slomim jer sam spreman kao zver za rijaliti!

Preporučujemo