Srčani udar je definitivno jako razvijen u današnje vrijeme, i jako veliki procenat osoba umire baš od zastoja rada srce. Ono što brine apsolutno sve doktore i stručnjake je to, da sve veći procenat mlađih osoba ima probleme sa srcem. neki to pripisuju genetici, dok imamo i one koji sve pripisuju lošem načinu života, koji danas uključuju premalo aktivnosti, kao i nepravilnoj ishrani.

Ivana Peters, pjevačica, u životu se susrela s nedaćama, a u izrazito mladoj dobi 2015. godine doživjela je srčani udar. Šokantno je to što se to dogodilo dok je nastupala u showu “Tko je tko”, unatoč tome što se zalagala za zdrav način života. Ovaj ju je neočekivani događaj potpuno zatekao.

Pjevačica se često osvrnula na ovaj događaj koji se dogodio u razdoblju kada još nije navršila 40 godina.

Činilo se da se neopisiva nesnosna jačina boli i činilo se kao da je prošla vječnost prije nego što je nestala. Usred te muke izgubio sam svijest, da bi me iznenadni šok probudio. Bio je to šokantan razvoj događaja za mene, ženu u tridesetima i predanu zagovornicu veganstva, doživjeti srčani udar pred kamerama tijekom snimanja emisije. Osjećao sam simptome poput nedostatka zraka i umora, čak i kod jednostavnih zadataka poput penjanja uz stepenice ili jurnjave za autobusom, ali nikad mi nije palo na pamet da nešto ozbiljno nije u redu dok me nije pogodila neopisiva bol koja je trajala tijekom cijelog snimka ‘Who is Who?’ Tog kobnog dana u ožujku, unatoč mojoj veganskoj prehrani i relativno mladoj dobi, našla sam se u rukama srčanog udara, nesretnog događaja koji će mi zauvijek služiti kao podsjetnik u životu.

Vrijedno je napomenuti da ne postoji povijest sličnih slučajeva u mojoj obitelji, ostavljajući uzrok ove pojave obavijen velom neizvjesnosti. U Ivaninim srčanim tegobama nisu bile presudne godine niti genetika jer nitko u njezinoj obitelji nikada nije imao takve probleme. Unatoč povišenoj razini kolesterola, koja je bila stalna tijekom njezine mladosti, liječnici i dalje ne mogu dati konačan odgovor zašto se to dogodilo.

BONUS VIJEST:

Što se tiče privatnog života, Sloboda Mićalović trenutno uživa u ljubavi s Vojinom Ćetkovićem. No, prije vjenčanja bila je duboko zaljubljena u redatelja Juga Radivojevića. Zanimljivo, Jug je danas u braku s njezinom kolegicom Milenom Vasić, s kojom je bio emotivno povezan i prije upoznavanja Slobode.

Jug pohvalno govori o Slobodi, izražavajući svoje divljenje prema njoj i njihovom odnosu punom ljubavi. U intervjuu govori o važnosti vrednovanja i podrške ženama, posebice glumicama koje se suočavaju s izazovima usklađivanja svoje karijere s majčinstvom. Jug dijeli osobnu povezanost s industrijom jer su mu majka, supruga i sestra glumice. Zbog pretrpanog rasporeda često se našao okružen ženama iz industrije. Zanimljivo, Jug je prije ljubavi sa Slobodom bio u vezi s Milenom Vasić. Sudbina se umiješala, a Milena mu je na kraju postala supruga. Danas imaju sretnu i složnu obitelj s četvero djece uključujući i onu iz prijašnjih brakova.

Preporučujemo