Večerašnjim gostovanjem u Centralnom Dnevniku Face TV-a Davor Dragičević otkrio je identitet osobe koju smatra odgovornom za tragičnu smrt njegovog sina Davida. U jeku razgovora sa Senadom Hadžifejzovićem, Dragičević je dobio pitanje o promjenama koje želi napraviti u sistemu.

Prvo i najvažnije, došlo je do potpune transformacije u dinamici, osobito među onim pojedincima koji imaju najveću odgovornost. Ovim pojedincima nedostaju potrebne vještine i stručnost, a njihovo je ponašanje otrovno i puno arogancije jer vjeruju da su nedodirljivi. Međutim, odlučan sam dokazati im da nisu u pravu!

Željno iščekujem ovjeru moje gradonačelničke kandidature od strane CIK-a kao nezavisnog kandidata za Banja Luku. Iskreno se nadam da će javnost razumjeti da nemam namjeru iskorištavati tragediju ubojstva moga djeteta, već sam tu da vlastitu djecu zaštitim od pada u ralje podzemlja ili odlaska iz zemlje.

Odgovarajući na pitanje o izostanku komunikacije i o samoj optužnici, rekao je: Iako nisam izravno uključen u postupak, ja sam taj koji je oštećen! Tužiteljica, udobno smještena u fotelji, vodi istragu o gnusnom ubojstvu, u čemu je angažiran i MUP RS! Posjedujem dokaze koji podupiru ovu tvrdnju i stojim iza svake svoje riječi! Vlasti pokušavaju prikriti i ubojstvo i odgovorne za smrt mog djeteta!

Uslijedilo je pitanje: Tko je odgovoran za smrt vašeg sina? Davor Dragičević gorljivo je iskazivao nepokolebljivo uvjerenje da je život njegovog sina lišio Dubravko Kremenović, osoba povezana s MUP-om RS. Sigurnost s kojom govori slična je njegovoj spoznaji da je David vlastita krv i meso.

Zanimljivo je da je ova informacija bila u svijesti Okružnog suda u Baniji već šest godina, ali je ipak odlučio zaštititi i zaštititi ovo ime. Obavještavamo vas da je inspektor MUP-a RS Dubravko Kremenović pokrenuo postupak protiv Suzane Radanović, majke pokojnog Davida Dragičevića, zbog njene optužbe na društvenim mrežama da je on odgovoran za tragičnu smrt njenog sina.

Okružni sud u Banjoj Luci odbio je tužbu i kasniju žalbu tužiteljstva, kojom je od tuženika tražena naknada nematerijalne štete u iznosu od 5.000 KM za pretrpljene duševne bolove zbog navodne povrede ugleda i časti.

Pokret Pravda u utorak se izjasnio da podržava Davora Dragičevića kao kandidata za gradonačelnika Banje Luke. Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine službeno je proglasilo predstojeće lokalne izbore 2024. godine koji će se održati u nedjelju, 6. listopada, navodi se u tekstu.

Kako se navodi na službenoj Facebook stranici Pokreta za pravdu, u tijeku je prikupljanje potpisa podrške za kandidaturu Davora Dragičevića za gradonačelnika Banje Luke. Ako ste za njegovu kandidaturu, slobodno nam se obratite.

  • Nadalje, pojedinci koji žele iskazati svoju potporu Dragičevićevoj kandidaturi imaju mogućnost izraziti svoju podršku putem različitih načina poput e-maila, Facebooka ili telefonskim pozivom.
Preporučujemo