Do sada u javnosti nije bilo nikakvih saznanja niti pitanja o zdravstvenom stanju Željka Joksimovića. Kantautor, koji je u aprilu prošle godine proslavio šezdeseti rođendan, uspijeva održati svoje dobro zdravlje, a ujedno je i otac četvero djece.

Unatoč svom pretrpanom rasporedu i predanosti poslu i zanatu, on uspijeva dati prednost svom zdravlju održavajući hranjivu prehranu, redovito trenirajući, pa čak i pronalazeći trenutke za opuštanje izvan studija.

Život glazbenika prvenstveno karakteriziraju blagostanje i mir, no ne može se poreći da se, kao i svaki drugi suprug i otac, s godinama sve više susreću sa stresnim situacijama. Zbog toga je zdravlje Željka Joksimovića jako narušeno, pa se oslanja na neotkrivene recepte.

Kada ga je novinar upitao o njegovoj sklonosti prema čvarcima, priznao je da je, iako se neko vrijeme suzdržavao od njihove konzumacije, nedavno nastavio s konzumiranjem jer je saznao za njihova navodna ljekovita svojstva.

Iako već neko vrijeme nisam jeo čvarke, neodoljivo sam se vratio njima nakon što sam otkrio njihovu sposobnost reguliranja razine dobrog i lošeg holesterola.

Preporučujemo