Miroslav Ilić, proslavljeni folk pjevač, suočio se sa brojnim zdravstvenim problemima koji su mu uvelike crpili energiju. Uložio je sve moguće napore kako bi ublažio uporne tegobe koje su ga mučile, ali put do ozdravljenja pokazao se napornim i dugotrajnim.

Dobrobit Miroslava Ilića bila je uvelike ugrožena alergijom koja ga je oslabila, što je rezultiralo produljenim razdobljem lošeg zdravlja.

“Zadnje dvije godine muči me alergija zbog koje se često osjećam loše. Unatoč mojim naporima da potražim liječničku pomoć, liječnici nisu mogli identificirati točan alergen koji je odgovoran za moje simptome, zbog čega sam se osjećao frustrirano.

Savjesno sam slijedio preporuke liječnika i podvrgao se svim potrebnim pretragama, no još uvijek nismo sigurni koji su konkretni okidači mojih alergijskih reakcija i koje mjere trebam poduzeti kako bih ublažio svoje stanje.

Kad dođe proljeće, to je najizazovnije vrijeme za mene. Upravo u ovoj sezoni osjećam duboki osjećaj nelagode, pogotovo jer stalno putujem zbog nastupa. Uz to, imam brojne obaveze, a snimanja može biti prilično dugotrajan, što doprinosi ukupnoj iscrpljenosti.”

Miroslav je napomenuo kako se nije osjećao najbolje, zbog čega je otišao u kliniku na infuziju. U sklopu liječenja liječnici su mu dali i hranjive voćne koktele. “Ne znam ni ja šta je, živim kako moram, pa šta bude biće,” izjavio je Miroslav svojevremeno.

Preporučujemo