Jovana Jeremić, istaknuta ličnost medijske industrije, svojim neospornim prisustvom plijeni pažnju nacije. Svojim jedinstvenim stilom angažovanja publike, skoro godinu dana je postala ključna figura u jutarnjoj vikend emisiji na televiziji Pink.

Jovana je nedavno dospela u centar pažnje javnosti nakon što je dobila preteće poruke u kojima se posebno pominju dve popularne glumice, Maja Marinković i Tamara Đurić. Uprkos njihovom poricanju, mediji su zaokupljeni situacijom. Međutim, danas ćemo se upustiti u Jovanin privatni život, carstvo obavijeno velom misterije.

 

Iznenađujuće, malo se zna o njenim ličnim poslovima, uključujući postojanje njenog starijeg brata i sestre, koji nikada nisu bili priznati u javnosti.  Iako je Jovana već poznata javna ličnost, komšinica je razotkrila skriveni aspekt njenog života – postojanje starijih brata i sestre. Sestra, živahna i neudata žena oko četrdeset godina, živi u užurbanom gradu Beogradu i ima prestižnu diplomu ekonomije. Dok komšinica nerado priznaje Jovaninu neospornu fizičku lepotu, ona ističe sestrin zadivljujući i neodoljivi šarm, čineći je privlačnom prisutnošću za one oko sebe. Jovanin brat Peđa se pre deceniju oprostio od rodnog Ljiga i od tada se više nije osvrnuo.

 

 

Šaputanje u zraku sugerira da je imao raspad s njihovim roditeljima, nesporazum toliko ozbiljan da ga je otjerao i držao podalje. Dalja otkrića radoznalog komšije otkrila su da su Jovanini roditelji nekada bili vlasnici užurbanog restorana pod nazivom “Dva brata”, koji se nalazio uz čuvenu Ibarsku magistralu. Međutim, sudbina im je zadala okrutan udarac, a vrata restorana su nasilno zatvorena pet godina unazad kada su Jovanini roditelji odlučili da se povuku i povuku se.

 

 

 

Preporučujemo