Aleksandra Prijović sinoć je tokom koncerta održanog u niškoj dvorani “Čair” očarala publiku svojim očaravajućim nastupom. Odjevena u odvažni čipkasti kombinezon koji je odisao primamljivim šarmom, bez napora je istakla svoju besprijekornu figuru crnim bodijem pripijenog oblika. Intrigantno je primetiti da je Jelena Karleuša, još jedna istaknuta umetnica, na istoj pozornici godinu dana ranije, slavno obukla zapanjujuće sličan ansambl. Što se tiče modnih izbora, Jelena Karleuša i Prijović imaju različite preferencije. Karleuša, poznata po svom smelom i smelom modnom smislu, odlučila se za čipkani kombinezon koji je ličio na Prijovićev izbor.

 

 

Međutim, napravila je korak dalje dodavši ispod crni mini kupaći kostim, naglasivši svoje obline i dodavši element privlačnosti. Kako bi upotpunila svoj ansambl, Karleuša je stavila dodatni crni provokativni kaiš, koji je njenom ukupnom izgledu dao dašak oštrine. Zanimljivo je da Karleuša često prihvata ove nekonvencionalne i izazovne kombinacije u svom modnom repertoaru, pokazujući svoj neustrašiv odnos prema stilu. Prijović, s druge strane, teži da se kloni ovako smjelih odabira odjeće, preferirajući konzervativniji i skromniji pristup odabiru garderobe.

 

Modni duel ove dvije dame zaokupio je pažnju i radoznalost javnosti, što je dovelo do intrigantne debate o tome ko efikasnije nosi provokativni stil. Pozivamo vas da učestvujete u anketi koja se nalazi ispod teksta i da svoj glas pomognete u određivanju konačnog pobjednika.

 

 

Osim toga, nedavno smo se počastili senzacionalnim modnim obračunom između dve istaknute srpske dive, Jelene Karleuše i Svetlane Ražnatović, koje su nehotice otkrile upadljivo slične modne ansamble. Karleuša se samouvereno pohvalila svojim besprekornim stilom u smelom kombinezonu sa tigrastim printom koji je istakao njenu vitku figuru, bez napora uparen sa uglađenim šiljastim čizmama. U međuvremenu, Ražnatovićeva, poznata po sopstvenom modnom umeću, slučajno je obukla potpuno isti obrazac tokom svog zanosnog nastupa u veoma cenjenoj televizijskoj emisiji “Zvezde Granda”.

Preporučujemo