Princeza Manja, zanosna ćerka Mihajla Šaulića, dočekala je divnu prekretnicu od 10 meseci, okićena zanosnom odećom inspirisanom jesenjem.Mihajlo Šaulić, uvaženi generalni konzul Republike Srbije u Cirihu, i njegova voljena supruga Marina, proslavljaju dragocenu prekretnicu u životu – desetomesečnu godišnjicu od rođenja njihove drage ćerke Manje. Marina, u svojoj nepokolebljivoj predanosti, nije štedjela truda da stvori zaista izvanredan i zadivljujući izgled za njihov dragi mali zamotuljak radosti. Dokumentovana u očaravajućoj foto sesiji objavljenoj na Instagramu, Manja odiše aurom čiste očaranosti, ukrašena izuzetnim ansamblom koji se može pohvaliti harmoničnim spojem nježnih i prefinjenih svijetlosivih nijansi – savršenim odrazom eteričnog šarma tekuće sezone.

 

Njena prekrasna mala odjeća uključivala je džemper ukrašen romantičnom kragnom inspiriranom vintidžom, šarmantnu frizuru, i najvažnije, preslatke smeđe cipele ukrašene detaljima na resama, a sve to u kombinaciji stvara zadivljujući i dopadljiv izgled. Sestra Ilda i njena ćerka Ema trenutno provode vreme sa Mihajlom, uživajući u poseti najvećem gradu u Švajcarskoj.

 

 

Ovaj grad je poznat po svom ekstravagantnom načinu života, ekstravagantnim mogućnostima kupovine, bogatoj istoriji i živopisnoj kulturi. Tokom njihovog boravka, Ilda je posvećena brizi o kćerkici Manji, što je vidljivo iz radosnih slika koje dijele na društvenim mrežama. Ema, s druge strane, s ljubavlju grli Manju i bez muke preuzima ulogu odgovorne i brižne starije sestre.

 

 

 

 

Dok Ilda i njena kćerka Manja uranjaju u očaravajući zagrljaj ovog grada, njihova veza je opipljiva kroz radosne snimke koje s ponosom dijele sa svojom online zajednicom. U međuvremenu, Ema, sa urođenom naklonošću, obavija Manju toplim zagrljajima, bez napora utjelovljujući ulogu njege i odgovorne starije sestre.

Preporučujemo