Zlatan Ibrahimović sa samopouzdanjem prihvata svoju penziju, uživajući u dovoljnom vremenu koje sada ima da njeguje trenutke sa svojom porodicom bez ikakvih ometanja. Tokom ljeta, uočeni su u Parizu, dok ležerno istražuju zadivljujuću Azurnu obalu i uživaju u predivnom predahu u sofisticiranom gradu Saint Tropez. Osim toga, bivša fudbalska zvijezda otisnula se na trendi destinaciju Mikonos zajedno sa svojom djevojkom Helenom Seger i njihovom djecom. Očigledno je da je bivši fudbaler zadržao čvrstu vezu sa suprugom, što ukazuje na odsustvo bilo kakve distance između njih.

 

U srcu Milana, grada koji za njih ima veliki emocionalni značaj, osvanula je upečatljiva fotografija na kojoj je poznati fudbaler pored zadivljujuće Šveđanke. Par je izgledao opušteno u svojoj ležernoj odjeći, zračivši nepogrešivom aurom zadovoljstva. Usred paparaca veštog snimanja Heleninog blistavog osmeha ispod njenog elegantnog šešira, slike su takođe otkrile dodatne zadivljujuće detalje koji zaslužuju pažnju.

 

Uprkos tome što je Ibrina supruga već stekla priznanje i značajno bogatstvo prije nego što je upoznala cijenjenog sportistu, njeno prisustvo u vrhunskim časopisima i dalje je rijetko, a ovaj slučaj nije bio izuzetak. Odabrala je da obuče ležerni ansambl koji se sastoji od farmerki i skromne bluze, ali je njen izgled upotpunio zadivljujućim dodacima. Primjetno je da je tog dana u Milanu samouvjereno držala nevjerojatnih 75.000 dolara u svojim rukama.

Gospođi Seger je očigledno bila potrebna ne samo jedna već dve torbe, jer je samouvereno odlučila da donese obe. Iako je poznata Birkin torba možda dobro poznata, jednostavno nije mogla da primi sve njene potrepštine. Kako bi bez napora smjestila svoje stvari, odlučila se za izvrsnu torbu od krokodilske kože, vrijednu najmanje 70.000 dolara. Štaviše, ključno je istaknuti prestižnu marku ove dodatne torbe, “Bottega Veneta”, koja nosi cijenu od 3.500 dolara.

Preporučujemo