Ivana Berendika, bivša članica grupe “Models”, transformisala se u jednu od najbogatijih žena u Srbiji. Njezina se sreća okrenula 2005. godine kada je stupila u brak s Tomasom Jermolukom, vizionarom koji stoji iza “Googlea”, koji je 20 godina stariji od nje.

Ivana i njezina obitelj trenutno žive u raskošnoj vili u Miamiju. Otvoreno je priznala da svoju ljubav prema Tomasu ne temelji samo na njegovom šarmu, već i na velikoj mudrosti i stečenom znanju. Njegova nesputana i odvažna priroda bila je ono što je privuklo njezinu pozornost, kako je istaknula.

Godine 2016. Ivana i Tomas dobili su blizance, prigrlivši radosti roditeljstva. Ivana je izrazila divljenje Tomaševoj snazi, cijeneći ravnotežu koju ona unosi u njihov odnos.

Tomas, poznat po svom avanturističkom duhu i volji za istraživanjem nepoznatog, bio je jedna od osobina koja ih je u početku spojila. Njihova zajednička znatiželja potiče njihovu želju da putuju i urone u različite zemlje i kulture.

“Nikad nisam maštala o princu koji ujaše na bijelom konju kao druge djevojke. Moj je način razmišljanja oduvijek bio utemeljeniji i logičniji, pa me iznenadilo kad sam završila s nečim što nikad nisam ni razmatrala.

Tomas me u mnogočemu nadmašuje i to dobro odgovara mom balkanskom mentalitetu. Smatram se malo sretnijim od drugih. Uz mene je slobodoumna osoba, avanturist koji traži izazove. Tomas ima strast prema egzotičnim putovanjima i ekstremnim sportovima. Otvoren je i želi sve isprobati, što nas je i spojilo.”

Preporučujemo