Jogurt vs mlijeko

Prisutnost aktivnih kultura u jogurtu učinkovito smanjuje razinu sulfitnih spojeva odgovornih za neugodne mirise. Nadalje, uključivanje vitamina D u jogurt pomaže u borbi protiv oralnih bakterija, čime se smanjuje pojava lošeg zadaha. Nasuprot tome, mlijeko sadrži kolin, tvar koja može pridonijeti neželjenom mirisu tijela.

Biljni čaj vs kafa

Antioksidansi se mogu naći u izobilju u biljnom čaju, što ga čini izvrsnom opcijom. Smanjenjem toksina u tijelu, može se uvelike poboljšati njihov prirodni miris. Nasuprot tome, konzumacija kafe ili bilo kojeg pića s kofeinom može uzrokovati neugodan miris.

Jabuka vs karfiol

Jabuke posjeduju inherentna svojstva čišćenja koja pomažu u borbi protiv neugodnog zadaha. Suprotno tome, cvjetača sadrži kolin, hranjivu tvar sličnu vitaminu B, koja ima potencijal izazvati neželjene tjelesne mirise.

Narandža vs bundeva

Divan miris citrusnog voća tijelo može lako usvojiti, pružajući brz način da poboljšate svoj cjelokupni miris. Nasuprot tome, bundeva sadrži kolin koji se tijekom metabolizma pretvara u trimetilamin.

Kardamom i cimet vs bijeli luk i luk

Ne samo da kardamom i cimet poboljšavaju okus hrane, već daju i ugodan i postojan miris koji vam daje dodatnu privlačnost. S druge strane, češnjak i luk sadrže spojeve sumpora koji se prerađuju i izbacuju kroz pore tijela, što rezultira neugodnim tjelesnim mirisom.

Celer vs šparoge

Konzumacijom celera vaše tijelo oslobađa feromone i time povećava vašu privlačnost osobama suprotnog spola. S druge strane, prisutnost asparaginske kiseline u šparogama dovodi do razgradnje sumpornih spojeva, što može rezultirati nepoželjnim mirisom tijela.

Bijela riba vs crveno meso

Prema istraživanju, ženama je tjelesni miris muškaraca koji su dva tjedna bili na dijeti bez mesa bio privlačniji i ugodniji od onih koji su u svoje obroke uključili crveno meso. Probava ribe ne proizvodi iste neugodne arome koje se oslobađaju tijekom metaboličkog procesa crvenog mesa.

Sjeme piskavice vs sjeme bundeve

Poboljšanje vašeg probavnog stanja i uklanjanje toksina koji izazivaju neugodne mirise iz vašeg sustava su među dobrobitima koje pružaju sjemenke piskavice. S druge strane, sjemenke bundeve, bogate kolinom, povezuju se s razvojem neugodnog zadaha.

Preporučujemo