Ako imate afiniteta prema testovima osobnosti, onda će vas test i zbunjujući zadatak koji je izmaknuo čak i najcjenjenijim doktorima sigurno zaokupiti vaš interes, unatoč svojoj varljivo jednostavnoj prirodi.

Ipak, većina pojedinaca ima želju otkriti dodatne aspekte svoje osobnosti, a ova procjena pomoći će vam u tom nastojanju. Usmjerite svoju pozornost na sliku i opišite što vidite.


Korijenje

To je jasan pokazatelj vaše izuzetne introspekcije. Suočeni s kritikom, posjedujete izvanrednu sposobnost pažljivog slušanja i doživljavate je kao dragocjenu smjernicu za samousavršavanje.

Vaša predanost disciplini i načelima tjera vas da neprestano težite izvrsnosti dok njegujete svoju autonomiju. Vaša inteligencija blista, praćena dozom upornosti.

Drveće

Ako je vašu pozornost odmah privuklo drveće na ovoj slici, velike su šanse da posjedujete ekstrovertirane sklonosti. Uspjevate u društvenim okruženjima, ali zadržavate snažan osjećaj neovisnosti i odbijate da vas drugi kontroliraju. Vaši su odnosi izgrađeni na iskrenosti i imate velika očekivanja transparentnosti od svojih voljenih.

Usne

Vaš proces razmišljanja je prilagodljiv, a drugi bi vas mogli doživjeti kao naivnog zbog vaše povjerljive prirode. Čvrsto vjerujete u urođenu dobrotu ljudi, i dok neki vašu dobrotu mogu zamijeniti sa slabošću, ona je zapravo vaša najveća vrijednost.

Preporučujemo