Anelina sestra ostala je zatečena svojim postupcima sa Janjušem i teško je povjerovala šta su uradili, posebno s obzirom na njihovu inteligenciju.Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš potražili su utjehu i osamu na Rajskom ostrvu od kojeg zastaje dah, utočištu u kojem su mogli slobodno pričati o svojoj zamršenoj vezi. Dok je sunce zalazilo, bacajući zlatni sjaj na mirno okruženje, njih dvoje su našli predah jedno pored drugog, tela ugnježđena u mekom pesku.

 

Nisu ni znali, njihova intimna veza rasplamsala je vatrena nagađanja među stalno budnim mrežama, koje su nestrpljivo šaputale o dubinama njihove strasti. Međutim, u ovom vrtlogu emocija, Anelina sestra, Sita Ahmić, ostala je daleko od impresioniranog ponašanja svoje sestre.

 

 

 

Neodobravanje joj se urezalo na lice, čvrsto je verovala da Aneli zaslužuje bolje od ove zamršenosti sa Janjušem, čime je njen prezir bio očigledan svima, čak i u okviru rijalitija. “Po mom mišljenju, cijela ova afera je krajnje nepotrebna za oboje”, izrazila je Sita s dozom razočarenja. “Bilo bi mnogo idealnije da jednostavno ostanu bliski prijatelji, baš kao što je Aneli u prošlosti uvijek preferirala duhovite i bezbrižne saputnike.

 

 

 

Nadam se da će to uskoro shvatiti.” Sumnje u Janjuševu pouzdanost dodatno su pomutile Sitine misli. “Ne vjerujem da može održati svoja obećanja”, razmišljala je, njen skepticizam je bio očigledan. “Mislim da nema loše volje prema njemu, ali na osnovu onoga čemu smo do sada svjedočili, dovodim u pitanje njegovu dosljednost. Ako posjeduju ikakvu mudrost, neće žuriti da svoju vezu ozvaniče”, zaključila je Sita s prizvukom zabrinutosti, njene reči su bile prožete oprezom zbog njene sestre.

Preporučujemo