Spremni smo da se kladimo da nikada niste ni razmišljali o mogućnosti da Mili ima kosu. Pripremite se da budete potpuno zapanjeni kada budete svjedoci njegovog pojavljivanja, jer će to nesumnjivo natjerati da izgubite ravnotežu i padnete sa stolice. Ovo nije stvar koju treba shvatiti olako, jer je prizor Milija sa kosom zaista prizor za posmatranje. Pripremite se za ozbiljan šok i strahopoštovanje koje vam donosi dasa.Domaća publika dobro poznaje Aleksandra Milića Milija, višedecenijskog istaknutu ličnost domaće estrade. U poslednje vreme je postao još popularniji tako što se često pojavljuje na malim TV ekranima kao član cenjenog žirija veoma popularnog muzičkog takmičenja Zvezda Granda. Pored toga, Mili je veoma cenjen kompozitor, aranžer i producent koji je uspešno osnovao sopstvenu produkcijsku kuću Miligram Music.

 

Što se tiče njegovog privatnog života, čvrsto je utvrđeno da je Mili rođen u Osijeku, gdje je uspješno završio i osnovnu i srednju školu. Potom je nastavio studije na prestižnom Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Međutim, njegova žeđ za znanjem odvela ga je u Prag, gdje je diplomirao na cijenjenom Fakultetu za administraciju i poslovanje. Naime, značajan period je proveo i boraveći u Sarajevu, a za to vrijeme ostvario je plodnu saradnju sa poznatim Goranom Bregovićem.

 

Bez sumnje, njegovo iskustvo u tom gradu ostavilo je neizbrisiv uticaj na njega. Sa 19 godina neustrašivo stvara svoje monumentalno remek-djelo, renomiranu pjesmu “Ne pijem”, koju sa strašću izvode cijenjeni talenti Harisa Džinovića i Harija Mata Harija. Pored toga, 1996. godine samouvereno je započeo plodnu saradnju sa slavnom balkanskom ikonom Cecom Ražnatović, preuzimajući uloge producenta i aranžera njenog cenjenog albuma.

 

Štaviše, Milijev lični život odiše nepokolebljivim zadovoljstvom dok on radosno prihvata svoju ulogu odanog muža svojoj voljenoj supruzi Nini, sa kojom njeguje blagoslove sina i kćeri.

Preporučujemo