Sezona Zvezda Granda počela je emitovanje prošle subote na istom terminu u kom se emituje godinama unazad. Na drugoj televiziji u isto vreme i isti dan Jelena Karleuša imala je promociju svojih novih albuma.

 

 

Prva emisija je lajt, da upoznamo gledaoce sa novim načinom takmičenja. Eto, juče sam se posvađao sa Cecom zbog tih novina i štoperice, sad me grlo boli, jedva pričam. Međutim, ja ovde nisam došao da pričam o tome, želim da pričam o tome da nam se ovo nikada nije desilo od kad se meri gledanost.

 

U subotu je u 21h počela nova emisija, nova sezona takmičenja i to je bio plan da se čisto ljudi upoznaju sa novim pravilima. Jelena je imala svoj koncert i ona je to snimila, otišla na drugu televiziju i nudila da se emituje u isto vreme kad i Zvezde Granda. Ja sam dobar sa ljudima sa te druge televizije i oni su joj rekli nemoj da idete sa emitovanjem kada su Zvezde Granda zato što to neće biti kako treba. Oni su njoj ponudili da ima emitovanje u petak u 23h. Ona nije htela, isključivo je tražila subotu u 21h. Oni su onda pristali jer su dobili da to emituju za džabe.

 

 

Ona je pre godinu dana isto pravilo ovakvu fotomontažu i mi tada nismo reagovali. Mislila je da će i ovog puta to tako proći. Ali, ovo su sve provereni rezultati. Ja ne znam da li je ovo bezobrazluk, ali tako izaći, menjati u fotošopu, ono je ludost, ono je bezobrazluk, ovo se nikada nije desilo. Ona kaže da je Željko za dž dobio Grand, ali molim vas, postoji ugovor i zna se koliko košta Grand, ona je za dž dala svoj koncert, ma dragi ljudi, ovo je potop. Potop”,

Preporučujemo