Ekskluzivno za Kurir, Aleksandar P. otkrio je sve detalje njihove veze – stanovanja kao podstanar u stanu Đorđa Azarića u centru Smedereva sa sinom Nikolom (21), ćerkom Miljanom (22) i šestogodišnjim unukom.  Moj sin je bio taj koji je s njim pregovarao o stanarini i vjerno plaćao. Kada se moj sin prvi put uselio u taj stan prije pet godina, kirija je bila 60 eura. Đorđe je naplatio račune, obavestivši mog sina da je to tačan iznos koji treba da plati. Vjerujući mu, moj sin je predao novac bez pitanja. Nikada nismo dobili nikakve potvrde, niti imamo saznanja šta je Đorđe uradio sa tim novcem. Ipak, moram da kažem da smo svoje obaveze plaćanja revnosno ispunjavali!

 

Dok sam ulazio u saunu, kćerka me je hitno pozvala na mobilni telefon. Izbezumljeno me je obavestila da je Đorđe ispred vrata i da se čudno ponaša. Bez oklijevanja sam joj snažno savjetovao da mu ne otvara vrata i pozvao je da odmah pozove policiju.

 

Bilo je apsolutno zastrašujuće. Bez razmišljanja, odjurio sam u sada zamračenu zgradu, penjući se stepenicama s osjećajem hitnosti. Unutra me je dočekao užasan prizor – moj sin i ćerka bili su natopljeni krvlju. Brzo sam ih zgrabio i odnio, krvave od njih, prema ulazu. Srećom, komšije su nam priskočile u pomoć, dajući im podršku u ovoj mučnoj muci. Ovu srceparajuću priču ispričao je Aleksandar P. Rekao je da je ćerka Miljana samo malo povređena i da ju je lično izveo iz te bolnice.

 

Najvažnije mi je da su mi djeca živa. Od povreda i trauma, nadam se da će se brzo oporaviti, kaže.

Preporučujemo