Poseban značaj 6. mart ima u domaćinstvu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, koji s ljubavlju obilježavaju ovaj datum već izuzetnih pet godina. Slavise peti rođendan dijeta Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

U znak sjećanja na ovu značajnu prigodu za obitelj Živojinović, svi članovi obitelji okupili su se na prigodnom ručku. Uz likovanje, majka je ponosno izjavila da je svečanost već u tijeku.

Otišla je na Instagram kako bi podijelila divnu snimku svog sina, okruženog hrpom balona u njihovom udobnom prebivalištu, uključujući živopisni balon u obliku brojke 5.

Bez greške, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića svake godine uživa u intimnom obiteljskom okupljanju, nakon čega slijedi ekstravagantna rođendanska zabava koju brižna majka pomno isplanira za njegove drage prijatelje.

Aleksandar, ljupki dječak, procvjetao je u iznimnu osobu koja svoju majku izuzetno cijeni i prati je tijekom cijele turneje “Od istoka do zapada”. On u potpunosti uživa posjećivati ​​majčine koncerte, prepuštati se slavlju, a čak je imao i radosnu priliku pridružiti joj se na pozornici u Zagrebu…

Preporučujemo