Porodica Ražnatović već nekoliko mjeseci je u centru pažnje svih balkanskih medija. Brak Bogdane i Veljka Ražnatovića konstantno plijeni pažnju medija, a spekulacije o stanju njihovih odnosa javljaju se kad god se razdvoje zbog profesionalnih ili ličnih obaveza. Njihovi intrigantni i zagonetni Instagram profili sve više osvajaju i javnost i medije, pokrećući brojne teorije o dinamici njihove veze.

 

 

Čini se da Veljkova lična dinamika i odnos predstavljaju izazov za njega, ostavljajući brojna nerazjašnjena pitanja o njihovim nesuglasicama, njegovom ponašanju kao gospodinu i Bogdanovoj ulozi domaćice i roditelja. Uprkos rijetkom dijeljenju intimnih trenutaka ili kulinarskih avantura na društvenim mrežama, Veljkovi postovi koji prikazuju bračne poteškoće, često praćeni smajlijima upućenim Bogdani, konstantno izazivaju najveću pažnju njegovih pratilaca.

 

 

U međuvremenu, Cecin sin je neustrašivo izneo svoje mišljenje o Bogdanovom ophođenju prema njihovom omiljenom ljubimcu. Veljko je sa svojim pratiocima hrabro podijelio snimak pobješnjele lavice, duhovito ga uporedivši s tim kako se pojavljuje kad je uznemirena. Nadalje, s ponosom je predstavio zadivljujuću fotografiju svoje divne mačke, dočaravajući njenu pravu suštinu. Najpre su se spekulisale o mogućem bračnom sporu između Ražnatovićeve, Bogdana i Veljka. Međutim, postalo je očigledno da njihova ljubav jedno prema drugom ostaje jaka, podsjećajući na prve dane njihove veze.

 

 

Svim srcem prihvataju jedinstvene, vrijedne divljenja i nesavršene kvalitete jedno drugog. Trenutno Veljko i Bogdana rado provode vrijeme zajedno sa svojom malom porodicom u Titelu, u domu koji su im velikodušno darovali Bogdanovi roditelji. Njihovo nesebično iskazivanje naklonosti na društvenim mrežama, gdje se mogu pohvaliti velikom bazom obožavatelja, dodatno oslikavaju njihovu nepokolebljivu vezu.

Preporučujemo