Stanija Dobrojević, starleta poznata po svojoj kontroverznoj prirodi i prethodnom članstvu u zadruzi, planira zaista ekstravagantan događaj tako što će se za predstojeću ceremoniju venčanja opredeliti za “ludi rok” temu. Dodajući privlačnost, odabrala je slikovite Karibe kao lokaciju za ovu važnu priliku. Na osnovu izveštaja, došlo se do saznanja da je Stanija uživala u predivnom periodu pored jednog prosperitetnog pojedinca, koji je poreklom iz našeg kraja, a trenutno živi i radi u stranoj zemlji.

 

 

Staniju Dobrojević zaprosio je njen partner koji joj je poklonio raskošan dijamantski prsten. Zvijezda rijaliti TV-a nije mogla suzdržati svoje uzbuđenje i ponosno je pokazala svoj novi sjaj na svom Instagram nalogu kako bi ga vidjeli svi njeni pratioci. Stanija Dobrojević ima zadivljujuću priču koju treba da podeli, što se vidi u njenoj nedavnoj objavi na Instagramu uz snimak ekrana. U opisu ona izražava želju da otkrije ovu fascinantnu priču.

 

 

Stanija je nedavno prekinula vezu sa jednogodišnjim dečkom Markom Markovićem. Međutim, nije dugo ostala sama. Trebalo joj je samo nekoliko sedmica da razvije osjećaje prema čovjeku sa naših prostora koji trenutno živi i radi u inostranstvu. Zanimljivo, i ova nova ljubavna interesovanja ima 38 godina, baš kao i Stanija. Prvo su se ukrstili u Americi, gdje on često poslovno putuje.

 

Čini se da je Staniju opčinio ovaj uspješan biznismen, koji joj je, čini se, čvrsto stisnuo srce. Stoga ne čudi što nakon samo nekoliko mjeseci zajedno već zamišlja budućnost s njim. Prema rečima prijateljice Stanije koja je razgovarala za “Republiku”, ona je željna da se skrasi, uda i zasnuje porodicu.

Preporučujemo