Kada se pogleda naš današnji naslov, odmah svima na pamet padnu sapunice koje se mogu pogledati na skoro svakom TV kanalu. Imati najbolju prijateljicu u današnje vrijeme jako je teško, a sljedeća priča nam zorno pokazuje, kako se u današnje vrijeme skoro nikome ne smije vjerovati.

Mlada Amerikanka Johnny (23) šokirana je kada otkrije da je njezin otac David (49) u vezi s njezinom sad već bivšom prijateljicom Ginom (23), koja je čak 26 godina mlađa od njega. Ova neobična situacija izazvala je veliku emotivnu buru za Joni, koja se osjećala izdanom i razočaranom od oca i prijatelja, ističući da se osjeća “kao budala”. Cijela situacija kulminirala je pojavljivanjem trojca u jednoj TV emisiji kada se doznalo da je Dina trudna s Davidom. Johnovo čvrsto prijateljstvo s Ginom i njezin odnos s ocem bili su narušeni, a djevojka je priznala da je njihov odnos bio težak i prije nego što je Gina započela vezu s ocem. Napomenula je da je Dina željela vezu s ocem iz financijskih razloga, nazivajući je svojom “sponzorušom” i tvrdeći da želi sebi osigurati bolji život.

– Prije nego što je Đina počela izlaziti s mojim tatom, bili smo bliski prijatelji. Sve radimo zajedno, idemo u kafiće, ona će doći kod mene, a ja ću kod nje, zajedno radimo obiteljske događaje i zajedno putujemo. Upoznao sam je s tatom i vidjela je samo da on ima novca. Stalno daje komplimente njegovoj kući i samo priča o tome. Moj tata je 26 godina stariji od nje, ali ona će učiniti sve da dobije njegov novac jer je sponzoruša – rekao je Johnny u emisiji koju je napisao i Miro.

Johnny je odgovorno tvrdio da je njezin otac bio meta Gininih financijskih ambicija. No, Dina je takve tvrdnje demantirala, istaknuvši da je financijski neovisna te da njezina veza s Davidom nije bila zbog novca. Nesvakidašnja veza izazvala je burne reakcije obitelji i javnosti. Jonny je javno izrazio negodovanje vezi, dok su Gina i David istaknuli kako godine ne smiju biti prepreka u vezi. Međutim, Joni i dalje tvrdi da Gina iskorištava njezinog oca i da će to i dalje činiti.

David je također doveden u show i morao se suočiti sa svojom kćeri sa suzama u očima.

– Znate, iako imam 49 godina, i dalje se trudim izgledati mladoliko, a oduvijek su me privlačile puno mlađe djevojke latino izgleda. Ovo nije prvi put da se družim s puno mlađom djevojkom. Znam da smo ti trebali reći ranije, ali nisam te htio povrijediti. Misliš da me Zina iskorištava za novac, ali nije tako. Kad muškarac i žena imaju dobar odnos, godine ne bi trebale biti problem. Deaner i ja smo u dobrim odnosima, unatoč razlici u godinama – objasnio je dovodeći kćer do suza.

Preporučujemo