Karleuša je nedavno prikazala svoju opsežnu listu blokiranih osoba na svom Instagram nalogu, izazivajući svoje pratioce da prebroje brojne blokirane osobe. Ona je duhovito izrazila da samo osoba sa izuzetnom inteligencijom može uspješno prebrojati ogroman broj blokiranih računa.

 

Pop pevačica je podelila spisak kao bezbrižna šala u vezi sa svojom poslednjom pesmom pod nazivom “Block”. Obično pojedinci mogu imati nekoliko ograničenih profila na platformama društvenih medija; međutim, u njenom slučaju, ona posjeduje zapanjujuće mnoštvo njih na stotine. Jelena Karleuša još nije otkrila svoj izgled, ali pojedinci već izražavaju svoje pozitivne reakcije u komentarima.

 

 

Jelena je pametno izrazila interesovanje za album “Alfa” pitajući druge za njihovu omiljenu pesmu sa njega. Otkrila je da je njen lični favorit “Blok” i čak je priznala da često ponovo posećuje listu blokova samo da bi primetila i razumela izazove sa kojima se suočavaju.

 

 

Da bi se postigla velika djela i veliki uspjeh, potrebno je posjedovati ogromnu količinu hrabrosti i odlučnosti. To je ta hrabrost koja nas tjera naprijed, tjera nas da idemo preko svojih granica i težimo veličini. Oni koji odluče da borave u prošlosti i drže se zastarjelih uvjerenja i stavova slični su tvrdoglavim seljacima, koji nisu voljni da prihvate promjene i rast. Iako nemam ličnih zamjerki prema jeftinoj turbo folk muzici, ako joj se mora prepustiti, neka je barem kvalitetnija i vrijedna. „Pokušavam da pronađem poznate ličnosti koje je blokirala lol“, „Svima ste dali ne šamar, već eksploziju“, „Kako su dođavola?! Ha ha ha”, “Pokaži milost, deblokiraj me”, “Blok je mama, kraljica”, neki od komentara. Pogledajte snimak na početku teksta gde Jelena prikazuje svoju listu blokiranja i pokušajte da zbrojite broj blokova koje je napravila.

Preporučujemo