Kija Kockar, koja je pobedila u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, nedavno je gostovala u popularnom tok šou “Magazin In”. Tokom diskusije, ona je, zajedno sa ostalim prisutnima, ušla u duboko istraživanje odgovornosti koje oba pola moraju ispuniti kako bi održala uspješnu i trajnu zajednicu. Kao rezultat toga, otkrila je da razmišlja o dinamici svog braka na način koji izaziva razmišljanje.Njezina otvorenost o promišljanju o braku sugerira da Kija razmatra različite aspekte odnosa, što može uključivati ​​razumijevanje uloga i odgovornosti oba partnera. Ovakva introspekcija može potaknuti gledatelje da razmišljaju o vlastitim odnosima i kako mogu unaprijediti svoje veze.

 

 

Skrećemo vam pažnju da je ona ranije bila u braku sa poznatim vokalom Slobom Radanovićem, koji se neslavno upustio u neverstvo tokom učešća u popularnom rijaliti programu Zadruga. – Ne mogu reći da je moj brak bio tipičan brak. Mislim da imamo modernu zajednicu koja je sada malo drugačija. Prvo, nisam uzela prezime svog tadašnjeg muža.U današnjem modernom društvu možemo uočiti promjenu u dinamici odnosa. Kao primjer, odlučila sam da ne prihvatim prezime svog bivšeg muža kako se tradicionalno očekivalo.

 

 

Kija je sa najvećom sigurnošću izjavila: “Odbila sam da dozvolim da me bilo ko posjeduje i uvijek ću zadržati taj stav.” Samouvjereno je ustvrdila: “U toj konkretnoj vezi, svim sam srcem prihvatila ulogu majke koja njeguje.” Kako je vrijeme odmicalo, njeno dijete je raslo i krenulo na vlastiti životni put, što je na kraju dovelo do  braka.

 

Redovno me posjećuje, i iako mi je teško pustiti ga da se upusti u veliki svijet, razumijem važnost njegove nezavisnosti. Kao rezultat toga, ušao sam u razne druge interese i aktivnosti kojima se svesrdno posvećujem. Taj osjećaj izražava zanosna Kija.

Preporučujemo