U posljednjih godinu dana, imamo jednu pjevačicu iz Srbije koja je apsolutno pokorila cijelu muzičku scenu, a u pitanju je popularna Breskvica. Djevojka koja je svoju karijeru započela sa tadašnjim dečkom Vojažem, ali kada su prekinuli emotivnu vezu, prekinuta je i njihova muzička saradnja. Ona u solo vodama itekako dobro pliva, a ove godine se odlučila i na korak naprijed, to jeste na Beoviziju.

Anđela Ignjatović Breskvica proteklih je tjedana izazvala veliku pozornost svojom pjesmom “Gnezdo orlovo” u natjecanju za “Pjesmu Eurovizije”, a sinoć je u konačnici izborila mjesto u finalu.

Osim svojom glazbom, Breskvica je izazvala veliki interes javnosti zbog ljubavne veze s reperom Vojažom, nakon koje je uslijedio i njihov razvod. Raskid njihove veze razočarao je njihove brojne simpatizere, ali nedugo je Breskvica otkrila novu ljubav.

Do sada je u javnost izašao samo ograničeni broj fotografija na kojima je pjevačica uz svog novopečenog pratitelja. No, sada imamo uvid u izgled i život mladića koji joj je zarobio srce. Nikola Stanisavljević, policajac koji je osam godina stariji od Anđele, s njom živi u raskošnoj rezidenciji. Vidljivo je da se jako trudi isklesati svoje mišiće, što izaziva oduševljene reakcije obožavatelja. Zapravo, komentari ispod fotografija često ga uspoređuju sa čvrstom stijenom, s obzirom na ogromno divljenje koje dobiva.

Kada je u pitanju njen dečko Breskvica, pjevačica rijetko iznosi detalje o njihovom odnosu u javnosti. Breskvica se ne bavi javnošću, a pjevačica cijeni dobrobiti druženja s nekim tko nije javna osoba. Izrazila je frustraciju novinarima koji ih stalno prate, istaknuvši kako bi ljudi trebali razumjeti i poštovati njihovu želju za privatnošću. Iako priznaje da je biti pred očima javnosti dio njezina posla, želi zaštititi privatnost svog dečka jer njega ne zanima biti javna osoba. Općenito, ona ne vidi konkretne prednosti ili nedostatke u njihovoj situaciji, ali je smatra lijepom i prednost daje njihovoj sreći iznad svega. Takve osjećaje podijelila je tijekom gostovanja u emisiji Balkanskom ulicom.

Nakon prvog polufinala natjecanja “Pjesma Eurovizije”, izvedba Anđele Ignjatović Breskvica s pjesmom “Orlovo gnijezdo” izazvala je veliku pozornost na YouTubeu. Po gledanosti od ostalih sudionika istaknula se izvedba Breskvice, a odmah iza nje je bila Zorja Pajić čija je izvedba pjesme “Lice u zrcalu” osvojila eurovizijsku publiku. Nastupi iz prvog polufinala postavljeni su na YouTube, a Breskvica je po broju pregleda izbila kao favorit večeri s više od 100.000 pregleda, zauzevši 9. mjesto trending liste. Pajić je tijesno zaostao s preko 70.000 pregleda, čime je osigurao 20. mjesto na trending listi.

Zanimljivo je da su pjesme “Gnezdo orlovo” i “Lik u zegdelu” postale jasni favoriti na temelju pregleda na YouTubeu. Nasuprot tome, sljedeća pjesma, “No no no” Bojane i Davida, prikupila je samo oko 16.000 pregleda. Napominjemo da je tijekom prvog kruga natjecanja “Pjesme za Euroviziju” svoje talente pokazalo ukupno 14 sudionika. Od ovih pojedinaca, osam ih je uspješno napredovalo do finalnog natjecanja koje je na rasporedu 2. ožujka. Uz Breskvicu i Zorju, preostali finalisti su Hristina, Lena Kovačević, M.IRA, Bojana i David, Marko Mandić i Keni nije umro.

Preporučujemo