Nakon rastave od Jovane Pajić, uslikan je pjevač Salet Tropiko uz njegovu novu ljubavnu partnericu koja je s nestrpljenjem iščekivala njegov dolazak u zračnu luku nakon nastupa.

Status romantičnog života Saleta Tropika i dalje je neizvjestan, budući da glavni vokal “Tropiko benda” još nije javno priznao svoju novu ljubav o kojoj se priča. Ipak, očevici u njegovom susjedstvu stalno izvještavaju o viđenju dvije osobe zajedno.

“U našoj zgradi postoji poznati prizor koji ne prestaje grijati srce. Dvije osobe, crna djevojka i njezin prijatelj, često se mogu vidjeti kako hodaju ruku pod ruku, odišući radošću i nevinošću mlade ljubavi.

Iako mi njezino ime ostaje nepoznato, njihova sreća očituje se u osmijesima koji im krase lica kad god su zajedno. Čini se da ne dijele samo ljubav nego i sličnu visinu, što dodatno učvršćuje njihovu kompatibilnost.

Vrlo je moguće da se mlada djevojka nedavno uselila u našu zgradu, jer je njezina prisutnost postala redovita pojava. Nažalost, još nisam imao priliku upustiti se u razgovor s njom, ali njezini ljubazni pozdravi uvijek nam uljepšaju dan.” Ova zapažanja podijelila je stanarka zgrade u kojoj je otkrivena nova ljubavna veza poznatog pjevača Saleta Tropika.

Preporučujemo