Svi mi znamo da Goca Tržan, od kako je ušla u svoj drugi brak, trudi se da postane majka po drugi puta. Međutim, njene godine jkoj to ne dozvoljavaju,. a srpski mediji su jako dugo vremena pisali o psihičkim problemima sa kojim se susretala od posljedica što ne može da ostane u drugom stanju.

Goca Tržan nekoliko je godina hrabro podnosila borbe uz svog supruga Radomira Rašu Novakovića, a veselje je pronalazila u tome da je te izazove otvoreno dijelila s njihovim vjernim obožavateljima.

Da budem potpuno iskrena, bilo je trenutaka kada nije u potpunosti shvaćala koncept. Nakon posljednjeg intervjua, u kojem je detaljno govorila o neuspjelim pokušajima in vitro oplodnje, čvrsto je izjavila da je završila s pokušajima začeća. Unatoč silnoj želji da mužu podari dijete, odlučila je da se više ne opterećuje tim stvarima. I danas se sve žene sjećaju iskrenih riječi koje joj je suprug uputio, a koje je Goca kasnije podijelila s novinarima. On je rekao da mu nije bitno da li imaju zajedničku biološku decu, jer Lenu, Gocinu ćerku iz prethodnog braka, već smatra svojom. Shvaćao je da će Lena jednog dana otići od kuće i vjerovao je da su njihova veza i ljubav koju su svakodnevno dijelili jednako važni kao i svaka biološka veza. Najvažnije mu je bilo imati nju uz sebe.

Gest bivšeg bubnjara doživljen je kao poklič žena koje se suočavaju s istim izazovima kao Goca. Potaknula je mnoge na hrabre i odlučne poteze, što je upravo ono što je pjevačica namjeravala kada je s medijima otvoreno podijelila svoj osobni put tijekom godina. Borba Goce Tržan za začećem ne samo da je otvorila put drugim parovima da istražuju nove mogućnosti, već ju je i potaknula da potraži utjehu u svom voljenom suprugu i prigrli potencijal za drugačiji ishod u budućnosti.

Prisustvovanje Berlinskom filmskom festivalu predstavlja jedinstvenu priliku. Ove godine se rado odazvala pozivu i doživjela nevjerojatno iskustvo. Prošetati crvenim tepihom u Berlinu bilo je jednostavno zahvaljujući mom timu koji je dizajnirao i izradio haljinu koja je odisala sofisticiranošću i bezvremenskom elegancijom. I, naravno, imao sam sreću da je @radomir_novakovic bio uz mene, držeći me za ruku tijekom cijelog nezaboravnog događaja.

Preporučujemo