Karleuša je izrazila oštro negodovanje prema Futi, označivši ga kao kriminalca i optuživši ga da je počinio zlonamjerne radnje prema pokojnoj Marini. Ona ga ljuti zbog akcije koju je preduzeo zatvaranjem YouTube kanala, a njena ljutnja prema njemu ostaje neoprostiva. Jelena Karleuša našla se u kritičnoj situaciji kada je njen YouTube kanal postao ključan za promociju njena dva nedavno objavljena albuma, “Alfa” i “Omega”. Nažalost, neočekivano je lišen svog kanala i bila je primorana da napravi potpuno novi. Ova neočekivana nevolja nastala je zbog štrajka koji je njenom kanalu nametnuo Aleksandar Futa Radulović.

 

 

Frustrirana i isprovocirana ovim neopravdanim postupkom, Jelena Karleuša se sinoć oglasila na društvenim mrežama kako bi izrazila svoje ogorčenje prema Raduloviću. Jelena je na konferenciji za novinare koja je održana uoči početka akcije „Gospojina“ u Novom Bečeju dala javnu izjavu optužujući Radulovića da je kriminalac. Futa, ozloglašeni kriminalac, optužen je za gnusna djela, uključujući zlostavljanje svoje preminule supruge i uništavanje njenog književnog djela.

 

 

Očigledno je da Marina, pokojna supruga, ne bi odobrila postupke svog muža i štetan uticaj koji su oni imali na njeno nasleđe. Ozbiljnost Futinih postupaka ne može se potkopati, i imperativ je da pravda prevlada kroz pravni sistem. Marina, koja je dugi niz godina posvetila svoj život svom zanatu, zaslužuje da njen rad poštuje i čuva, čak i od svog supružnika.

 

Obraćajući se okupljenim novinarima, Jelena je istakla važnost poštovanja zakona i osiguravanja da se Futa suoči sa posledicama za svoja dela za osudu. Uprkos Jeleninom marljivom trudu da plati autorska prava za tekstove koje je Marina pisala za nju, njen YouTube kanal dobio je tri opomene.

Preporučujemo