Maja Marinković, sudionica reality showa “Elita 7” i starleta, otišla je sa imanja u Šimanovcima potražiti usluge plastičnog kirurga. U nedavnoj epizodi emisije “Pitanja novinara” Maja je s voditeljem otvoreno ispričala kako je iz realityja otišla isključivo zbog konzultacija s kirurgom.

Prije nego što je postala članica “Elite”, Maja se podvrgnula jednom zahvatu povećanja stražnjice zbog kojeg je morala ići na kontrolni pregled. Za to vrijeme osjećala se iscrpljeno i iznervirana bukom koju su stvarali njezini suparnici dok je pokušavala odgovoriti na pitanja.

Ogorčena na svoje cimere, Marinković im je naglo poručila da šute kako bi iznijela svoje mišljenje o prekidu Marka Janjuševića Janjuša i Anele Ahmić.

Maja je u emisiji “Pitanja novinara” izrazila svoju iscrpljenost i nečujnost u gužvi, spomenuvši nedavni posjet liječniku. Kada su je pitali o odnosu Janjuša i Aneli, Maja je izrazila svoju zabrinutost zbog zabrinjavajuće situacije koja se odvija u raju.

Unatoč njezinim nastojanjima da upozori druge, njezine su riječi naišle na gluhe uši. Anelin pad bio je neizbježan, a bilo je samo pitanje vremena kada će Janjuš izgubiti kontrolu.
Preporučujemo