Darko je uputio poziv svim ljudima koji žive u njegovom životu da prisustvuju njegovom vjenčanju, izuzev Marine Gagić. Međutim, umesto da prisustvuje radosnoj prilici, Darkova bivša verenica je odlučila da krene na putovanje i odmah dala do znanja drugima svoje prisustvo. U svetim zidovima crkve narodnjak Darko Lazić i njegova voljena Katarina ujedinili su svoja srca i duše, zavetujući se da će se čuvati i voleti zauvek.

 

Za ovaj događaj isplanirali su i izveli veliku proslavu na kojoj je učestvovalo preko 500 cijenjenih gostiju. Na zaprepaštenje i zaprepaštenje mnogih prisutnih, izostanak Marine Gagić bio je upadljiv i neočekivan. Ipak, prema različitim izvorima, činilo se da je Darkova bivša verenica ostala relativno mirna i nepromenjena, što se vidi kroz njena brojna ažuriranja na popularnoj platformi za deljenje fotografija, Instagram. Uprkos tome što nije bila pozvana na veliku proslavu, Gagić, koja je inače imala ulogu posrednika između Folkera i drugih, ostala je nepokolebljiva u svojim planovima.

 

Nezastrašena, krenula je na putovanje zajedno sa svojim sinom, a zahvaljujući moći društvenih mreža, uspjela je stvoriti dirljive veze s nasljednikom. Osim toga, treba napomenuti da je značajan broj Darkovih prijatelja, kolega i poznanika svojim prisustvom uljepšao ovu ekstravagantnu gala proslavu. Na zaprepaštenje mnogih prisutnih, bilo je prilično iznenađenje kada je Darko uputio poziv svojoj bivšoj supružnici Ani Sević i njenom sadašnjem suprugu Danijelu.

Iako Gagić nije bila uključena u velike svečanosti, ostala je nepokolebljiva u svojim namjerama, dosljedno ispunjavajući svoju ulogu posrednika između Folkera i ostatka grupe.  Nadalje, vrijedno je napomenuti da je impresivno mnoštvo Darkovih pratilaca, kolega i poznanika svojim cijenjenim prisustvom uljepšalo ovu raskošnu i ekstravagantnu gala proslavu.

Preporučujemo