Publika u Parizu je bila svedok zaista sramnog prikaza jer je osetila svu snagu gneva Novaka Đokovića tokom nezaboravnog meča, koji je na kraju rezultirao pobedničkim plasmanom u četvrtfinale.Novak Đoković, aktuelni teniser broj jedan na svetu, pokazao je svoje zapanjujuće veštine i izdržljivost dok se plasirao u četvrtfinale prestižnog Masters turnira u Parizu. Uprkos tome što se suočio sa strašnim protivnikom u Talon Griksporu, porijeklom iz Holandije, Đoković je pokazao svoju nepokolebljivu odlučnost i stratešku snagu, na kraju je trijumfovao teško izborenom pobjedom.

Intenzivna borba odvijala se u tri iscrpljujuća seta, a Đoković je pobedio sa konačnim rezultatom 4:6, 7:6, 6:4, učvrstivši svoju poziciju prave sile na koju se treba računati u svetu profesionalnog tenisa. Tokom početnog seta, Đoković je na početku imao značajnu prednost pri vođstvu od 4:1.

 

Međutim, on je nažalost izgubio pet uzastopnih gemova, što je rezultiralo gubitkom seta rezultatom 4:6. Prelazeći u drugi set, Đoković je u taj-brejku uspeo da obezbedi pobedu i trijumfovao sa impresivnih 7:2. Što se tiče trećeg seta, Novak je na početku stekao povoljan brejk, obezbedivši mu povoljnu poziciju. Ipak, na njegovu nesreću, njegov protivnik iz Holandije uspeo je da izjednači na 4:4. Tokom ovog seta, Đoković se suočavao sa izazovnom preprekom u vidu bučne publike.

 

Glasno ponašanje publike tokom ključnih trenutaka izazvalo je vidno iritaciju Đokovića. Nakon što je uspješno osvojio gem na vlastiti servis, značajno je pokazao prema publici, izražavajući svoje nezadovoljstvo njihovom ometajućom bukom. Na kraju, Đoković je pobedio u trećem setu rezultatom 6:4, čime je učvrstio svoju poziciju u četvrtfinalu turnira. Gledajući unaprijed, njegov budući izazivač će biti određen ishodom intenzivne bitke između Altmeier-a i Runea.

Preporučujemo