Šabački sajam je trenutno na vrhuncu, a danas je glavna manifestacija. Kao i uvijek, pod različitim šatorima okupili su se brojni ljubitelji narodne muzike. Sinoć nije bila izuzetak, jer se slična scena odvijala.

 

Sloba i Jelena Radanović, s druge strane, slobodno vreme provode sa decom, a njihov skladan porodični život se veoma ceni u zemlji. Jelena na svom Instagram profilu često deli trenutke sa njihovih porodičnih druženja, a ovoga puta je ponosno prikazala njihovo uživanje na Šabačkom sajmu.

 

 

Samouvjereno koračajući kroz masu, bračni par je ponosno ispratio sina Damjana. Jelena je na razigrani način izrazila “žalbu” na držanje tela dok je nosila njihovu bebu od 11 kilograma. Deleći ovo u svojoj priči, hrabro je izjavila: “Zašto mi stomak viri kada hodam sa bebom? Pa, to je zato što beba ima 11 kilograma.” Kasnije, kada je mali Damjan posetio očev dom, Radanović je duhovito primetio njihov uspešan odlazak na šabački vašar sa sve četvoro dece, rekavši: „Uspeli smo da ih sve zadržimo, kako je navedeno u drugom postu“. Na sajmu u Šapcu, večeras su veliku pometnju izazvali narodni pevači Vesna Vukelić Vendi i Era Ojdanić.

 

 

VendI je samouvjereno ukrala šou svojim očaravajućim plesnim pokretima u zadivljujućoj satenskoj haljini sa halterom, dok joj je Era neustrašivo strgala košulju tokom nastupa. Vrhunac događaja došao je kada je sajamski gost podigao Ojdanićevu na ramena, pokazujući ogromno divljenje njenom talentu. Prisustvo telegrafa, koji je bilježio trenutak kroz fotografije, otkrio je elegantne eure koji ukrašavaju Erinine naočale. Dodatno uzbuđenje, Bora Santana pridružio se dvojici pjevača, noseći Vendi na ramenima dok je opasala moćnu pjesmu. Prisustvovao je i Radomir Marinković Taki, otac Maje Marinković, koji je dodatno potvrdio značaj ove prilike.

Preporučujemo