Zdravko Čolić sa svojim suprugom Aleksandrom ponosno održava čvrst i izdržljiv brak bezbroj godina. Zajedno su podigli dvoje divne djece, Unu i Laru. Izuzetan talenat Zdravka Čolića nedavno je prikazan u nezaboravnom nastupu u Budvi, gdje je njegova supruga, koja već duže vrijeme znalački izmiče reflektorima, konačno snimljena fotografijom. Slika je samouvereno hvata u kafiću u blizini hotela, kako u potpunosti uživa u društvu svojih prijatelja.

Aleksandra je bez muke zavezala kosu i samouvereno izabrala ležernu odeću sa naočarima. Samouvjereno je nosila prugastu suknju, jednostavnu majicu i udobne papuče. Za to vrijeme bilo je mnogo spekulacija o tome gdje se Čola nalazi, što je navelo njegovog kolegu Danijela Alibabića da samouvjereno dokazuje njihove zajedničke aktivnosti u slobodno vrijeme.

 

Danijel je samouvereno na svom Instagram nalogu podelio slike na kojima su dete i Zdravko. Uz ove fotografije, samouvjereno je dodao i pisani natpis. Čola je nesumnjivo naš najizuzetniji pojedinac. Inače, Čolinu suprugu smo slučajno sreli u samoposluzi, ispred njihovog porodičnog doma. Čolina supruga odisala je samopouzdanjem u svom odijevanju, obukla je bijelu majicu kratkih rukava uparena sa crnim pantalonama i udobnim cipelama. Štaviše, vješto je upravljala više torbi u svojim rukama.

Ponekad sam prinuđen da zgrabim držač četkice i stavim ga pored bubnjara, uživajući u prekrasnom trenutku ispunjenom emocijama. Kasnije, šarmantni umjetnik dijeli svoja razmišljanja o trenutnom muzičkom trendu, preispitujući značaj obilja muzike i da li je to samo prolazna melodija. Ovo je preovlađujuće stanje stvari u svijetu, ali je ključno imati ravnotežu i jednog i drugog. Za pojedince je bitno da posjeduju barem 2-3 pjesme koje možda nisu mejnstrim, ali imaju dubok značaj.

Preporučujemo