Filter koji replicira 50-godišnji jaz u godinama postao je nevjerovatno popularan među korisnicima TikTok-a. Ovaj filter posjeduje prepoznatljivu sposobnost da naglasi bore na licu i druge indikacije starenja, što dovodi do zapanjujućih transformacija. Brojni korisnici zapanjujuće liče na svoje bake i djedove, što donosi fascinantan i divan element u njihov angažman s aplikacijom.

Ovakvi filteri često postaju viralni jer pojedinci entuzijastično testiraju i razmjenjuju ugodne i nekonvencionalne rezultate jedni s drugima. TikTok, zajedno sa sličnim aplikacijama, dosljedno služi kao platforma za brojne trendove i izazove koji očaravaju i zabavljaju korisnike širom svijeta. Ni Nataša Bekvalac nije odoljela privlačnosti popularnog filtera koji prikazuje efekte erozije vremena. Ponosno je podijelila video sa svojim pratiocima, pokazujući se kao starija žena.

 

Samouvjereno pokazujući svoje godine razigranim izrazom lica i upečatljivom pozom, neustrašivo se šepurila svojim licem ukrašenim borama i linijama. Poznate ličnosti poput Nataše Bekvalac sa entuzijazmom prihvataju ove trendove na društvenim mrežama, koristeći ih kao sredstvo za povezivanje sa svojom publikom i ubrizgavanje osećaja bezbrižnosti i neformalnosti.

 

Međutim, ključno je prepoznati da se ovi filteri oslanjaju na umjetnu inteligenciju i algoritme kako bi stvorili ove zabavne transformacije. Važno je napomenuti da su ove promjene samo simulacije i ne odražavaju nikakve stvarne promjene u nečijem fizičkom izgledu. Nadalje, korisnici moraju biti oprezni kada dijele fotografije ili video zapise sa ovim efektima, posebno na društvenim mrežama, kako bi zaštitili svoju privatnost i sigurnost.datle se primjenjuju filteri i specijalni efekti kako bi se promijenio vaš izgled, kao što je dodavanje bora, promjena boje kose, ili čak nošenje brade ili brkova.

Preporučujemo