Ivana Krunić i Bane Čolak, veoma proslavljeni rijaliti par, prebrodili su izazovna vremena u svojoj vezi i na kraju zajedno otkrili pravu sreću. Nakon što su se udaljili od očiju javnosti kako bi se suočili sa preprekama sa kojima su se suočili tokom svog boravka u rijalitiju “Zadruga”, doneli su hrabru odluku da nastave sa svojim životima i planiraju svoje venčanje. Ivana, koja je u svojoj muzičkoj karijeri prešla sa popa na folk, sada trijumfalno pleni publiku po klubovima širom Srbije.

 

 

Njihovi putevi su se preplitali kada su se oboje pojavili kao takmičari u rijalitiju “Zadruga” i od tada su pronašli nepokolebljivu ljubav jedno prema drugom. Par je zaručen od 2022. godine, a iako su njihovi prvobitni planovi vjenčanja za ovu godinu odgođeni, Ivana je samouvjereno najavila novi datum vjenčanja određen za narednu godinu. Ivana ponosno opisuje svoj odnos sa Banetom kao blažen i nepokolebljiv, ističući brojne prepreke koje su savladali kao tim. Ona sa entuzijazmom dijeli svoju radost zbog njihovog zajedničkog stana i željno izražava svoje težnje da u budućnosti zasnuju zajedničku porodicu.

Njeni roditelji su svesrdno prihvatili Baneta kao svog zeta, a Ivana je naglašeno istakla njegovu besprekornu integraciju u njenu porodicu. Uprkos brojnim iskušenjima na svom putu, oni su se pojavili kao nepokolebljiv duo, koji zamišlja blaženu budućnost koja obuhvata brak i potencijalno osnivanje porodice. Ivana Krunić i Bane Čolak, prevazilazeći prepreke na koje nailaze u svom rijalitiju, nedvosmisleno su pokazali svoju ljubav i postali inspiracija bezbrojnim drugima.

prkos brojnim poteškoćama i iskušenjima, hrabro su se suočili sa svakom preprekom koja im se našla na putu. Nakon odlaska iz “Zadruge” i namjerne izolacije od medija, Ivana i Bane su se značajno zbližili.

Preporučujemo