Nakon skoro dva mjeseca, konačno je došlo vrijeme da se monstrum iz Gradačca umiri. Intrigantan aspekt leži u pojedincima koji su se okupili iz porodice čudovišta da učestvuju u ceremoniji sahrane. Kako s nestrpljenjem iščekujemo konačnu odluku o lokaciji ukopa, Latifagić je s nama podijelio da porodica trenutno razmišlja o raznim grobnim mjestima. Trenutno se posmrtni ostaci monstruozne figure zvane Nermin Sulejmanović i dalje čuvaju u Časnom Komemorativnom centru u Tuzli.

 

Međutim, pojavili su se nedavni izvještaji koji ukazuju na to da je njegova porodica preuzela inicijativu da službeno zatraži izvlačenje njegovog beživotnog tijela, s namjerom da se obavi odgovarajuća ceremonija sahrane. Ovu informaciju portalu “Avaza” potvrdio je danas direktor Komemorativnog centra Tuzla Faruk Latifagić. Prema njegovim informacijama, formalni zahtjev su uputila tri lica sa prebivalištem u Sulejmanoviću da se organizuje ukop Nermina.

Kako s nestrpljenjem iščekujemo detalje oko njegovog posljednjeg počivališta, pouzdani izvor Latifagić je otkrio da lokacija ukopa tek treba biti utvrđena. U narednoj sedmici obilježit će se dva mjeseca od razornog incidenta koji je šokirao cijeli narod Bosne i Hercegovine. Skrećemo vam pažnju na tragični incident koji se dogodio sa Nerminom Sulejmanovićem, koji je šokantno uživo prenosio užasavajuće ubistvo svoje partnerke, Nizame Hećimović, na raznim društvenim mrežama.

 

Srceparajući aspekt ovog razornog događaja je da je njihova nevina beba bila prisutna tokom čitave iskušenja, ostavljena traumatizirana usred užasne scene krvoprolića. Važno je napomenuti da se Sulejmanovićevo nasilno divljanje nije zaustavilo na njegovoj nevjenčanoj supruzi, jer je on oduzeo i živote Denisa i Đengiza Ondera, dok je još tri osobe nanio teške tjelesne povrede. Nekoliko dana prije ubistva, Nizama Hećimović se zamolila za preduzimanje mjera predostrožnosti protiv Nermina Sulejmanovića, međutim, tu molbu je Općinski sud u Gradačcu na kraju odbacio.

Preporučujemo