Milić Vukašinović se nedavno oglasio na društvenim mrežama kako bi sa svojim fanovima i pratiocima podijelio dirljive vijesti. On je u poruci od srca izrazio zahvalnost Aci Pejoviću na neizmjernoj podršci i pomoći koju je od njega dobio tokom liječenja. Ovo otkriće nije samo dirnulo srca njegovih obožavatelja, već je rasvijetlilo i snažnu vezu i prijateljstvo Milića i Ace.

 

On je dalje napomenuo da sa Pejovićem nije upoznat na ličnom planu, te da im se putevi nikada nisu ukrstili. Njihova jedina interakcija bio je jedan telefonski razgovor da razmijene dvije pjesme, a njihova veza se tu završila. Tokom početka moje bolesti, ovaj čovjek se potrudio da pruži podršku. Uspio je pronaći broj telefona moje supruge Suzane i preuzeo je na sebe da je pozove. U iskrenom razgovoru, uvjerio ju je da ne treba ni o čemu da brine u ovom izazovnom vremenu.

 

 

Obećao je da će mi pružiti pomoć na bilo koji način, bilo da je to finansijska ili drugačija, kako bi osigurao moj oporavak. Naglasio je da mu se Suzana u svakom trenutku može obratiti za bilo kakvu pomoć koja joj je potrebna, posebno u vezi sa mojim liječenjem. Istina na riječi, Suzana mu se ipak obratila i kao rezultat toga, sada su u toku planovi za ugradnju dva stenta u krvne sudove mog srca. Ovaj nesebični čin dobrote i velikodušnosti zaista dovoljno govori o istinskom ljudskom saosećanju i izvanrednom karakteru koji poseduje izuzetna osoba Aca Pejović.

 

On je izrazio zahvalnost Suzani i Miliću Vukašinoviću i nakon njihove smrti, prenosi Klix.ba. Podsjetimo, Pejović je u julu mjesecu organizovao nastup uživo u Vitezu. Tokom ovog izuzetnog događaja dogodilo se nešto zaista dirljivo. Almira Patković, čiji je život Pejović hrabro spasio prije deceniju, neočekivano je krasila scenu.

Preporučujemo