Prema ekskluzivnim informacijama do kojih je došao Kurir, poznata glumica Jelena Tinska nedavno je doživela mučan incident koji ju je ostavio u šoku. U nečemu što je izgledalo kao obična i mirna večer, eksplozivna naprava je neočekivano bačena u njeno privatno dvorište. Dodatno na posebnost situacije, to se dogodilo ne samo jednom, već se, zapanjujuće, dogodilo dva puta. Prije dvije godine moja porodica i ja smo donijeli odluku da kupimo kuću u šarmantnom mjestu Debeljači.

 

 

Pored svoje strasti prema pravima životinja, često izražavam svoja razmišljanja i mišljenja o zaštiti životinja na javnim forumima. Nažalost, nedavno se dogodio uznemirujući incident, kada je neko bezosjećajno razotkrio rep jadnog malog stvorenja. Naravno, odmah sam kontaktirao veterinara kako bih osigurao njegovo dobro. Dugo sam sumnjala u određenu osobu, jer je njihovo ponašanje izgledalo upitno. Pošteno je reći da moj jedinstven pogled na svijet može povremeno uznemiriti ostale stanovnike naše općine. Imajući to na umu, danas bih sa svima vama podelila svoja iskustva i razmišljanja – počela je Jelena svoje izlaganje.

 

Pored svojih izuzetnih dostignuća, Jelena Tinska je poznata i po svom filantropskom radu. Aktivno je uključena u različite dobrotvorne organizacije, koristeći svoju platformu kako bi pozitivno utjecala na živote drugih.

Bacili su eksplozivnu napravu koju su ručno napravili u okvire mog dvorišta, a ja jako sumnjam u jednu od umiješanih osoba.. Policija me je uvjerila da će sve relevantne informacije prenijeti tužiocu i preduzeti proaktivne mjere za patroliranje područjem, efektivno odvraćajući od budućih pojava takvih uznemirujućih događaja. Iskreno se molim da počinilac odgovoran za ova gnusna dela bude uhapšen i priveden pravdi, rekla je glumica u intervjuu za Kurir.

Preporučujemo