Novak Đoković, kojeg mnogi smatraju najvećim teniserom svih vremena, trenutno živi u Crnoj Gori sa suprugom Jelenom i braćom Đorđem i Markom. Dok je tamo, trenira sa svojom ekipom u Herceg Novom, a slobodno vrijeme provodi uživajući na plaži i odlazeći na koncerte sa porodicom.

 

Tokom njegove blistave karijere, Novakovi roditelji, Dijana i Srian, koji su verovali u njega od samog početka, bili su im nepokolebljiva podrška. Po ugledu na svog supruga, Jelena je više puta izrazila divljenje svojoj svekrvi Dijani, uključujući i posle Novakove pobede na Australijan openu, gde je podelila Dijaninu fotografiju uz natpis “Mama”. Dijana poštuje Novakov i Jelenin roditeljski izbor, iako ima različita mišljenja. Ipak, njihova porodica je neverovatno bliska i retko izlazi van svog utočišta.

Tokom intervjua za istu emisiju, Dijana Đoković se samouvereno prisetila bezbrižnog trenutka kada je Stefan hrabro tražio od bake da im obezbedi hranu bez glutena. Dijana je takođe samouvereno govorila o Stefanovim ranim danima kao teniseru, ističući mnogo vremena koje je proveo putujući i ograničene mogućnosti koje je imao za slobodne aktivnosti. Štaviše, samouvereno je podelila priču o tome kako su se ona i Jelena raskrstile kao tinejdžerke u Kraljevu, gde je Jelena igrala odbojku.

 

Dijana je imala rezerve prema konceptu braka, međutim, Novak je hrabro odbacio njenu perspektivu i nastavio da se oženi Jelenom. Dijana je u jednom intervjuu otvoreno priznala da je bilo logično da Jelena preuzme određene obaveze. Nakon Novakovih značajnih pobeda, Dijana i Jelena su često primećene kako se zagrle, plešu i pevaju zajedno tokom svečanosti, ponosno pokazujući svoju duboku naklonost i najveće divljenje jedna drugoj.

Preporučujemo