U poslednje vreme, bilo je mnogo diskusija oko zadivljujuće priče o Tari Simov i njenim romantičnim vezama sa izabranim partnerom Danilom, koje su rezultirale rođenjem njihovog sina Nikolaja pre samo mesec dana. Uprkos prvim prividima savršene veze, nesretne okolnosti dovele su do njihovog preranog raskida, praćenog naletom ogorčenih razmena obe strane. Raskid njihove zajednice proizašao je iz Tarinog nezadovoljstva Danilovim sklonošću ka bezbrižnom momačkom načinu života, faktor koji ju je duboko uznemirio.

 

Shodno tome, doneta je odluka da se raskine njihova veza, što je navelo Taru i njenog dragog sina da napuste svoje nekada zajedničko prebivalište. Međutim, čini se da su svi događaji koji su prethodili ovome bili samo impulzivni odgovori, jer se nedavno otuđeni par iznenađujuće pomirio sa svojim razlikama i odlučio da se ponovo spoje juče. Da bi učvrstili svoju obnovljenu posvećenost, preduzeli su značajan korak krsteći svoje dragoceno potomstvo u velikoj Sabornoj crkvi koja se nalazi u živopisnom gradu Nišu.

 

 

Internetsko područje bilo je preplavljeno poplavom snimaka koji bilježe ovu svetu priliku, ali jedna posebna slika je izazvala ogromnu pažnju i raspravu. Ova zadivljujuća fotografija obuhvata jedinstvo i blaženstvo koje zrači Tara i Danilo, a njihovi blistavi osmesi služe kao svedočanstvo njihove duboke radosti i zadovoljstva. U dirljivom iskazivanju naklonosti, s ljubavlju su se zagrlili dok su pozirali pred kamerom.

 

Povod je bilo ništa drugo do krštenje Tarinog dragog sina, a za ovaj značajan događaj Tara se okitila u elegantnoj, lepršavoj bijeloj haljini, upotpunjenoj nježno navučenom maramom preko glave. U upečatljivom kontrastu, njena svekrva se odlučila za razigrani ansambl inspirisan Barbikom, obuvši jarku, kratku ružičastu haljinu koja je savršeno pristajala uz njene stilski usklađene štikle.

Preporučujemo