Javnost je iskreno zaintrigirana ljubavnim životom Bogdana Srejovića. Nijedna sila nikada neće moći da pokvari tu ljubav! Bogdan Srejović se ponovo našao u njenom zagrljaju, a njihova sreća je vidljiva i na ovoj fotografiji na Instagramu. Uprkos prekidu veze sa poznatom balkanskom zvezdom, cenjeni beogradski ugostitelj je i dalje prepoznat kao bivši dečko Cece Ražatović.

 

 

Fascinacija javnosti romantičnim aferama Bogdana Srejovića ostaje nepokolebljiva, koji je poznat po svom izuzetnom šarmu i zavodljivoj snazi. Bezbroj žena nije moglo da odoli njegovom neodoljivom šarmu, a nakon povezanosti sa pevačicom, on se upustio u veze sa zaista zadivljujućim pojedincima.Ta ljubav je apsolutno neraskidiva! Bogdan Srejović je ponovo u njenom zagrljaju, a ne mogu biti srećniji.

 

Trenutno nalazi neizmerno emotivno zadovoljstvo i uživa u strasnoj romansi sa Jovanom Ljubisavljević, poznatom voditeljkom koja je stekla široku afirmaciju učešćem u rijaliti televizijskoj seriji. Bez sumnje, nova devojka Bogdana Srejovića je nesumnjivo lepša od Cece. Ne samo da je plavuša, već je i mnogo mlađa. Zapravo, Bogdan je s ponosom podijelio njihovu prvu zajedničku fotografiju, konačno pokazujući njihovu procvatu vezu.

 

Čini se da je Cecin bivši dečko potpuno opčinjen njenim zadivljujućim izgledom i savršeno izvajanom figurom. Stalno iskorištavaju svaku priliku da zajedno putuju van Beograda, potpuno uronjeni u jedno drugo društvo. Sada su zajedno krenuli na odmor, očaravajući mreže svojim zadivljujućim slikama koje ne ostavljaju nikome sumnje da su besprijekoran spoj. Romantični snimci sa plaže snažno govore da je ljubavni život Bogdana Srejovića mirno utočište i da je on nesumnjivo zadovoljan i napredan u tom pogledu. Ne bi bio šok ako par brzo podigne svoju vezu na nove visine.

Preporučujemo