U Prijinom prisustvu, Filip je otvoreno priznao svoju duboku naklonost prema nekom drugom, ostavljajući je potpuno zapanjenom i slomljenom srcem. Da bi povećala njena emocionalna previranja, pojavila se slika kao nepobitni dokaz njihove povezanosti, pojačavajući Prijin osjećaj tuge i nevjerice.

 

 


Sestra Filipa Živojinovića je nesumnjivo zadivljujuća. Filip Živojinović uživa u ispunjenom braku sa Aleksandrom Prijović, zajedno imaju sina. S obzirom na njegovu lozu kao sina Bobe Živojinovića, njegov život je konstantno bio predmet medijske pažnje. Slobodan Boba Živojinović je nesumnjivo naš renomirani teniser, koji je pre braka sa cenjenom Lepom Brenom bio strastveno zaljubljen u Zoricu Nakić. Iz ljubavi su dobili sina Filipa.

 

Zorica se udala za proslavljenog hrvatskog košarkaša Ivu Nakića i zajedno su podigli dvoje izuzetne dece – ćerku Ivu i sina Marija. Zanimljivo, Mario Nakić je postigao veliki uspjeh u vlastitoj košarkaškoj karijeri, čak je imao privilegiju da igra za prestižni tim Real Madrid. – Osim košarke koja je moja najveća ljubav i naravno odličnih uspjeha u školi bez kojih ne možete biti član Real Madrida, volim muziku i slušam sve iu svakom slobodnom trenutku jer me čini opuštenijom i sretnijom i uravnoteženijom sretnijom – rekao je u intervjuu. Ljepota Ive Nakić je nadaleko poznata, iako je i dalje relativno nepoznata u medijima.

 

Javnost je nedavno dobila uvid u njen izgled kroz fotografiju koju je Filip objavio na svom profilu. Ranije je elokventnim rečima na svom profilu samouvereno izrazio dobre želje za njen rođendan. Sretan rođendan divnoj djevojci koja mi je ukrala srce od samog početka i drži ga do danas! Ti si najbolja sestra na svijetu, a ja sam ta koja te najviše voli! Pogledajte fotografiju ispod da vidite sve čestitke koje stižu za prelijepu Ivu.

Preporučujemo