Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, nedavno je privukao značajnu pažnju javnosti zbog strasne ljubavi sa Milenom Ivanović Popović. Iako ima pedeset godina, Igor odiše mladalačkom energijom koja nije u skladu sa njegovim godinama. S druge strane, njegova bivša supruga Mirjana krila je dugo čuvanu tajnu. Mirjana je nesumnjivo zadivljujuća žena, bez sumnje. Međutim, kao par, ona i Igor su se susreli s najvećom tragedijom: razornim gubitkom njihovog djeteta.

 

Kobnog dana 26. jula 2014. njihovu ćerku Tijanu nemilosrdno je oteo i ubio Dragan Đurić kod Bajmoka. Pravda je pobijedila jer je krivac osuđen na dugotrajnu kaznu zatvora od 40 godina. Iako su nakon ovog traumatičnog incidenta dobili još jednu ćerku Sašku, par je doneo tešku odluku da se rastane, jer jednostavno nisu mogli da podnesu duboke posledice zajedničke tuge.

 

Saška često objavljuje svoje slike sa svojom majkom na društvenim mrežama, uključujući i nedavnu počast za majčin 50. rođendan. U ovom postu Saška svoju majku ponosno pominje kao svoju kraljicu, diveći se njenom elegantnom procesu starenja. Iako nisu biološki povezani, veza između Saške i njene majke je neupitno jaka. Igor je nakon nesreće primijetio da je Mirjana pokazala veći nivo pribranosti u odnosu na njega samog. Važno je napomenuti da i Mirjana i Igor, koji su pohađali istu školu, imaju 49 godina.

 

Sa nepokolebljivim samopouzdanjem, Igor se upustio u strastvenu romansu sa neudatom ženom, ranije udatom za pokojnog Olivera Ivanovića. Njihova trajna veza je procvetala, a šuška se da dele dom u Novom Sadu. Međutim, njihova ljubav je ostala prikrivena sve dok Milena nije hrabro podijelila snimak njihovog zajedništva na svom cijenjenom Instagram profilu. Zapanjujuće, reakcija javnosti bila je u velikoj mjeri negativna, zbunjujuća reakcija s obzirom na njihov status bez veze i brojne nevolje na koje su se susreli.

Preporučujemo