Emine Jahović i Mustafa Sandal su se razveli, ali su njihovi sinovi, Jaman i Javuz, bili izvanredno odgojeni. Uprkos razvodu, dečaci su živeli sa majkom, a sa ocem su održavali izuzetnu vezu. Čak i nakon što je osnovao novu porodicu sa Melisom Sutsurup, Mustafa Sandal nikada nije zanemario svoje sinove i oni nastavljaju da imaju blisku vezu. Ova snažna povezanost vidljiva je u Mustafinim čestim objavama na Instagramu, gdje ponosno dijeli trenutke sa svojim sinovima.

 

 

Međutim, pjevač je sada napravio korak dalje predstavljajući svog najstarijeg sina Jamana na izvanredan način, pokazujući da njihova veza svakim danom postaje sve jača. Jaman je samouvjereno debitovao u očevom najnovijem spotu za hit pjesmu “Tamam Tamam”, gdje je vješto portretirao DJ-a na žurci. Ova moćna saradnja ne samo da ističe njihovu snažnu vezu, već i pokazuje njegovu nepokolebljivu podršku njegovom ocu.

 

Uprkos tome što je u značajnim scenama dijelio svjetla reflektora sa svojim starijim bratom, Jamanov neodoljivi šarm blista. Sve češće svjedočimo njegovom prisustvu za mikserom i za DJ pultom na raznim platformama društvenih medija, ne ostavljajući sumnju u njegovu odlučnost da nastavi karijeru u muzičkoj industriji. Dok se Jaman do sada prvenstveno fokusirao na svoje akademske i sportske poduhvate, čini se da bi njegov profesionalni put mogao usmjeriti ka sferi muzike. Ipak, budućnost ostaje nepredvidiva! Samouvjeren i pun potencijala, ovaj 15-godišnjak posjeduje savršenu kombinaciju mladosti, atraktivnosti i šarma, osiguravajući da se pred njim nalaze bezbrojne mogućnosti.

 

Sa njegovim neospornim talentom pred kamerama, mogućnosti su zaista beskrajne. Emine Jahović i Mustafa Sandal, renomirani muzički izvođači i omiljene javne ličnosti u Turskoj, nekada su bili moćan muzički duo na sceni. Njihov brak 2008. možda je završio razvodom, ali njihov pojedinačni uspjeh i dalje blista.

Preporučujemo