Muzičko takmičenje poznato pod nazivom Zvezde Granda uspešno je lansiralo bezbroj pop umetnika u slavu. Svojim izuzetnim vokalnim talentom i zadivljujućim trenucima, neprestano intrigira javnost. Cijenjeni žiri ovog renomiranog programa dosljedno je iskazivao međusobno poštovanje, ali svaka epizoda donosi neočekivane i izvanredne interakcije između žirija i takmičara.

 

Maja Jevtić, finalistkinja prestižnog takmičenja “Zvezde Granda”, odiše samopouzdanjem dok željno iščekuje skori dolazak svog deteta. S obzirom da je predviđeni termin porođaja 29. avgust, ova izuzetno talentovana pevačica otvoreno priznaje blagi osećaj uzbuđenja dok čeka ovaj radosni događaj. U intervjuu za magazin “Grand”, Maja samouvereno izražava nestrpljenje da prihvati ulogu majčinstva. Ipak, otkriva da je spol bebe i dalje misterija, a da još uvijek razmišljaju o savršenom imenu za svog mališana.

 

 

“Dobro sam pripremljena, sve je postavljeno i čekam da beba stigne. Moram priznati da se osjećam malo nervozno kako mi se bliži termin. Sada sam zvanično u devetom mjesecu i dobrog sam opšteg zdravlja, iako se nosim sa toplotnim tegobama, vrijeme ističe i sigurna sam da mogu izdržati.Što se tiče spola bebe, ne zna se i neće se znati do poroda.Opet tačan datum Dolazak je zakazan za 29. avgust, osim ako beba ne odluči da dođe ranije ili sa stilom kasno. Vrijeme će pokazati. Nismo odlučili za ime za bebu jer još nismo odlučili.

Uradili smo dovoljno istraživanja i otvoreni smo na sugestije. Konačno ćemo odlučiti…” – rekla je za Grand. U završnoj večeri “Zvezda Granda” ključno je istaći samouvereni angažman kreativnog direktora Saše Popovića u razigranoj razmeni sa Majom. Hrabro je izneo predlog za ime bebe, duhovito predloživši Sašu za dečaka, a Mašu za devojčicu. Nadalje, Popović je samouvjereno naglasio da se čovjek treba zvati i Saša.

Preporučujemo