Voditelj Marko Đedović nedavno je otkrio da se trenutno bori sa zdravstvenim problemima zbog kojih mora da se podvrgne ne jednoj, već dvije hirurške procedure prije početka nadolazeće sedme sezone izuzetno popularnog rijalitija poznatog kao “Zadruga”. Zanimljivo, rekao je da je napravio značajan napredak u rješavanju problema s disanjem i stomakom, te je sada oduševljen što može obavijestiti sve da je uspješno prošao operaciju koja mu je promijenila život. Marko Đedović je, kako je podelio na Instagramu, izjavio da je trenutno u optimalnom zdravstvenom stanju nakon prve operacije.

 

 

Trenutno se oporavlja u bolničkom krevetu, omogućavajući svom tijelu da se odmori i oporavi od medicinske intervencije. Nakon uspješnog završetka operacije, sada nastavljam sa svojim prethodnim aktivnostima i ulazim u zamršeno proučavanje strategija globalne dominacije. Začudo, moram priznati da mi ide i bolje nego što sam očekivao, o čemu svjedoči i Đedovićev post u kojem se ležerno prepustio filmu, pokazujući svoj zasluženi odmor od zahtjevne potrage za svjetskom dominacijom. Skrećemo vam pažnju da se Marko Đedović, dotični pojedinac, nedavno u javnoj raspravi osvrnuo na svoje zdravstveno pitanje. Trenutno sam u procesu priprema za nadolazeći projekat, ali također odvajam vrijeme da se pozabavim nekim dugo zanemarenim zdravstvenim problemima koji su me mučili.

U stvari, predstoje mi dvije zakazane hirurške intervencije početkom avgusta. Moja namjera je da se potpuno oporavim i budem u najboljoj mogućoj formi kada kamere počnu raditi za ovaj izvanredni projekat. Sa sigurnošću mogu reći da ono u šta ćemo se upustiti nije ništa drugo do čudo, jer se radi o nečemu čemu do sada u cijelom svijetu nije svjedočilo.

 

Marko je, dijeleći svoju ulogu u predstojećoj sezoni, izrazio svoje uzbuđenje i iščekivanje zbog ovog revolucionarnog poduhvata. Marko Đedović trenutno radi iza kulisa, fokusirajući se na rješavanje zdravstvenih problema vezanih za disanje i stomak.

Preporučujemo