Porodica Đoković već duži vremenski period boravi u prelijepoj zemlji Crnoj Gori. Naime, Novaka Đokovića, proslavljenog tenisera, prati brat Đorđe, supruga Saška i njihov preslatki  mali sin Aleksandar, koji su svi prisutni na ovoj živopisnoj lokaciji. U nastavku članka možemo uživati u prelijepo prirodi i plavetnilu mora.Većinu svog vremena obično posvećuju uživanju na plaži, brčkajući se s dječakom u osvježavajućoj vodi.

 

Ipak, baš ovog dana odlučili su da se odmore i opuste, jer uslovi nisu bili idealni za bavljenje bilo kakvim plivanjem. Nažalost, vremenske nepogode su izazvale to da su se morali da odustanu. Novopečena majka veoma cijeni pomoć, a evidentno je da je Noletov brat i sestra potpuno svjestan te činjenice.

Saška Veselinov je ceo dan provela u društvu porodice Đoković, sa posebnim osvrtom na vezu oca i sina između Đorđa i malog Aleksandra. Saška je dragocene trenutke zabeležila kamerom, dokumentujući neospornu radost i sreću kojom zrači ovaj dvojac. Đokovići su odabrali da se opuste na terasi, gde je Đorđe vešto manevrisao kolicima, nežno ljuljajući Aleksandra da spava, a sve to zadržavajući konstantan osmeh koji mu nije nestajao sa lica. Đorđe se može ponosno pohvaliti titulom najboljeg oca.

 

Pored Saške i Đorđa, na Crnogorskom primorju im se kao dodatni izvor podrške pridružila i njena majka. Odmah po dolasku, Saška i Đorđe nisu gubili vreme da joj pokažu znamenitosti i atrakcije Portonova, a Aleksandar je, naravno, stajao uz njih tokom cele turneje. Na Crnogorskom primorju su mogli da uživaju u ljepotama historijskih znamenitosti i bogatstvom brojnih pješčanih i kamenitih plaža.

Preporučujemo