Dino Merlin je izazvao veliku gužvu svojim izuzetnim dostignućem rasprodavanjem tri koncerta u Beogradskoj areni u rekordnom roku. Zapravo, zbog velike potražnje, četvrti koncert je dodat na raspored i karte već lete s polica zapanjujućom brzinom.

 

 

„Da li ste očekivali ovakav odziv publike, s obzirom da je prošlo osam godina od vašeg poslednjeg nastupa u Beogradu? — glasi jedno od pitanja koje je Merlin postavio, na koje je on odgovorio: „Da budem potpuno iskren, preplavljen sam ponosom. Zadivljen sam ogromnim nivoom entuzijazma i podrške moje publike, i tako sam zahvalan svima koji su izrazili zahvalnost i za moju muziku i za mene.

 

Nadam se da ću opravdati očekivanja.” visoko ispred mene. Trenutno sam koncentrisan na najvažnije i najmaštovitije aspekte svoje profesije. Novinari su potom nastavili razgovor sa Merlinom, koji je očito bio raspoložen za susret s medijima. “Mislite li da iko može nadmašiti podvig Zdravka Čorića, koji je održao šest koncerata u areni?” , Čvrsto vjerujem u težnju ka izvrsnosti, značaju i otpornosti, baš kao što se bavimo igrom nakon što dobijemo Remi.

 

Kazne navedene u peticiji predstavljaju osnovu za izrečene zabrane. U tekstu peticije nalaze se izrazi koji se tiču ​​”Možda bi trebalo da odete u Beograd da obiđete bolesne Srbe”, “Doći ću u Beograd tek kada bude sravnjen sa granatama” i “Srbe treba ukloniti oružjem”. Važno je zapitati se da li ste ikada davali takve izjave. Nažalost, moram se još jednom pozabaviti ovim pitanjem. Određeni pojedinci su me stalno prikazivali u negativnom svjetlu, zanemarujući istinu. To se desilo 2011, 2015, a sada 2023. Svaki put kada nastupam u Beogradu, ti isti pojedinci se pojavljuju sa istim narativom i pribegavaju manipulaciji, izmišljotinama i prevari da bi me lažno optužili”, zaključio je Merlin.

Preporučujemo