Mlađa kćerka Nikolije Jovanović i Relje Popovića uskoro će napuniti tri godine, a nažalost, lokalna zajednica, baš kao i njena starija sestra Rea, nije imala priliku da je upozna.

No sada se situacija preokrenula, Relja je predstavio mlađu nasljednicu dok odgovara na upite pratitelja i promovira svoj posljednji album.

  • U nastojanju da ostanu nesvjesni, Nikolija i Relja su svojoj drugoj kćeri odabrali ime koje bi, kad bi ga čuli, jasno dalo do znanja o njihovoj razigranoj naravi. S kapom na glavi i prostranom trenirkom, mlađa kći Nikolije Jovanović i Relje Popovića poput svog oca odiše sklonošću prema rap muzici.

Reljine pratitelje posebno je oduševio jedan specifičan detalj zabilježen na fotografiji: malena Hana u ruci drži mikrofon, što je jasan pokazatelj da je strast prema glazbi njegovana odmalena.

  • Hoće li se odlučiti nastaviti muzičko nasljeđe svojih roditelja ili će je više vući muziči put bake Vesne, tek će se znati.Biografija

Relja Popović, rođen 2. augusta 1989. u Beogradu, poznati je srpski pjevač i glumac. Proslavio se kao član benda Elitni odredi. Trenutno je u ljubavnoj vezi s pjevačicom Nikolijom Jovanović, a zajedno su 2016. godine dočekali kćerkicu Reu.

Od ranih godina uključen je u svijet muzike. Godine 2005. udružio se s drugim Vladimirom, Vladom Matovićem, kako bi osnovao grupu Elite. Zajedno su se fokusirali na stvaranje R&B i hip-hop muzike.

Oni su kako znamo uložili dosta truda, kao bend su postali jako pšoznati i proslavili su se sa brojim muzičkim numerama koje su  idanas dan nakon toliko godina slušane. Ljudi su bili jako tužni kada su saznal ida se voaj bend raspada, jer su nekako ih baš voljeli zajedno. Svako od njih je krenuo svojim putem, ali su kako su sami istakli ostali  udobrim odnosima sto je jrdiino i bitno na kraju krajeva kad sve sagledamo.

Da li ste ih vi voljeli, sta mislite o njima i o Relji zasebno?
Preporučujemo