Uprkos njenim pokušajima da to sakrije, njeni napori su se pokazali uzaludni jer je pažnja ostala nepokolebljiva. Odlučna da zadrži osjećaj anonimnosti, poznata pjevačica odlučila je dodatno zaštititi svoj identitet tako što je stavila par modernih sunčanih naočara, efikasno zaklanjajući svoje lice od znatiželjnih očiju.Dok je Ana Nikolić šetala užurbanim tržnim centrom, činilo se da su sve oči uprte u određeni detalj njenog izgleda. Uprkos svim naporima da to sakrije, njeni pokušaji su na kraju bili uzaludni.

 

Javnost je ostala zatečena kada ju je pevačica Ana Nikolić neočekivano šokirala objavom privatnog videa na kojem se vidi njeno lice ukrašeno ranama i rupama. Ovo neočekivano otkriće ostavilo je fanove i posmatrače zbunjene i znatiželjne oko okolnosti oko pevačevog šokantnog izgleda. Brojni pojedinci su u tom periodu primetili da su se kod proslavljene pevačice pojavili plikovi ne samo na predelu lica, već i na rukama, a analizom nedavno objavljenih snimaka postaje evidentno da je muči i ogroman otok na kolenu.

 

Među brojnim pojedincima vladala je velika zabrinutost za Anino dobro, ali je, na opšte olakšanje, danas primećena kako se bavi šopingom u popularnom tržnom centru u Beogradu. Ana je odlučila da nosi naočare za sunce u zatvorenom prostoru i nije joj smetala činjenica da je njena haljina otkrivala ranu na njenom kolenu.

Dok je sama šetala ulicom, ništa se nije činilo neuobičajenim; njeno veselo raspoloženje je bilo evidentno. Uprkos svim naporima da se uklopi, nije uspela da prođe nezapaženo, privlačeći pažnju posmatrača u tržnom centru koji su okretali glave u njenom pravcu, prenosi Kurir.

Preporučujemo